Outfit of the Day: Pastel + Blue Black Jeans - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, May 08, 2017

Outfit of the Day: Pastel + Blue Black Jeans

Hai..

Malam ni sesaja nak up entri pasal outfit of the day.. before ni ada buat entri macam ni tapi jarang-jarang sekali sebab aku manusia yang tak pandai bergaya.. tapi sis cuba! haha :p sepatutnya kalau sebut oufit of the day ni kena gambar yang full. dari atas sampai bawah kaki. tapi aku berselipar masa tu.. hehe. untuk pengetahuan readers kesayangan ku semua, aku lebih selesa pakai selipar ja, even kadang tu masuk mall. :p ada aku kesahhh, janji aku selesa.. ye dakk? haha.. ikut la kan. lain orang lain gayanya.. habis bagus pun aku akan pakai kasut flat ja.. jarang sangat nak pakai bertumit.. tapi heels tu ada.. cuma macammm errr like princess kalau pakai heels.. hehe

outfitoftheday, outfit, blueblack, pastelcolors, blogger, blouse,


gambar di ambil time petang lepas balik kerja dan sudah di upload di instagram.. siapa kawan aku dekat ig, dah like belummm?.. *paksa like.. hehe. menyempattt ja bergambar depan rumah.. haha.. pastel blouse, ada lace sikit dekat lengan tu, shawl coklat cair nak mati.. then blue black jeans.. aku suka outfit macam ni.. ini lah aku.. kalau boleh sesimple yang boleh aku nak pakai. kalau pergi kerja boleh pakai t shirt memang aku dah pakai. eh korang jangan tertanya-tanya pulak.. "pakai jeans ke pergi kerja?" yela, aku keja swasta bukan government.. so enjoyyyy ja! hehe.

outfitoftheday, outfit, blueblack, pastelcolors, blogger, blouse,

Terima kasih sudi luangkan masa untuk baca post ni.. love u all erat-erat! :p


Bagi sesiapa yang belum join GA aku, boleh klik SINI untk join ye.. hadiah namecard 100 pcs! lagi satu, nanti akan ada hadiah misteri untuk top komentar!.. 

20 comments:

  1. Love your outfit Busyra!! Akak pun suka soft color camni. Nampak lembut je dan cantik sentiasa <3

    Untungnya boleh pakai jeans bila2 masa ke kerja. Company akak benarkan pakai jeans only on Friday je..

    ReplyDelete
  2. Kemaheennn seronok dia dpt pakai jeans pergi kerja.. Kite terpaksa la berbaju kurung hari2.. huhuhu

    ReplyDelete
  3. Nice outfit dear . Nadia pun suka pastel color outfit !!! =)

    Nadia kerja sama company dgn Siqah , jadinya company kitaorg bagi pakai jeans hari jumaat saja. 3 ke 5 tahun lepas adalah dorang bagi je pakai jeans everyday. Sekarang tidak lagi. Tapi ok je . Sebab tak ada restricted outfit pun. Hihi

    ReplyDelete
  4. ikut selesa kita kan, untung la gi kerja boleh paki jeans..selesa kan senang nak bergerak..klu gomen pun boleh paki jeans lama dah paki, tapi SYMP (sy yg menurut perintah) hahaa

    ReplyDelete
  5. Saya baru je follow awak kat insta. Accept cepat hehe

    ReplyDelete
  6. combination kaler tu cantik sangat okayyyyyy

    ReplyDelete
  7. Tanteknyaaaaa awak sis.... <3 <3 <3

    ReplyDelete
  8. Cantikk baju.. lagi cantik orangnya yang pakai.. hehe

    ReplyDelete
  9. Simple but nice.
    Mrs. A pun suka simple jer...

    ReplyDelete
  10. Bestnya boleh pkai jeans. Akk time cuti sekolah je boleh pakai seluar. Tu pun kena suar slack/palazo. Huuu

    ReplyDelete
  11. simple tapi cantikk. kite pon suka pakai selipar jee haha

    ReplyDelete
  12. cantiknya blouse :)

    http://sayesyadiya.blogspot.my/

    ReplyDelete
  13. ekin dulu pernah keje kerani relaks saja pakai jeans n blouse hahahhaha... org office lain tengok jer ekin berpakaian gitu..

    ReplyDelete
  14. cantik OOTD Busyra. Sekarang agak trending pakai blouse dan warna pastel

    ReplyDelete
  15. sekarang memang famous pakai baju dan tudung warna pastel kan. :D
    cantekkknyaaa :)

    ReplyDelete
  16. tk brp bole sgt pki color pastel sbb rs mcm pucat..mayb sbb kulit xbrp nk cerah ...suka tgk org pki pastel ..lembut je..xbrp pki juga kasut high heel..suka flat shoes..tp kalo ke opis pki yg wedges

    ReplyDelete
  17. Cantik outfit.. Warna nya lembut..

    ReplyDelete
  18. Akak pun suka warna pastel...cantik....

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved