REVIEW | TUDUNG iBAWAL GOSOK-GOSOK DAH WANGI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, July 25, 2017

REVIEW | TUDUNG iBAWAL GOSOK-GOSOK DAH WANGI

Hai..


sekarang ni memang jadi trend orang pakai tudung kain lembut satin kan? ada yang best tu, tudung yang tak perlu digosok, just ambil, sarung letak pin, then siap! yang paling best tak perlu nak letak perfume pada tudung sebab nak bagi wangi.. ada ke tudung macam tu? 3 in 1.. haha. siapa cakap tak dak dik non oiii.. meh sini aku nak share dengan korang. Tudung iBawal adalah jawapannya! gosok-gosok dah wangi.. ehhh.. serius lah? malas aku nak cakap banyak, kalau tak percaya korang should try satu! banyak lagi kelebihan iBawal ni.. jahitan tudung yang kemas dan apa yang aku suka tudung ni tak terlalu labuh dan tak terlalu singkat.. sedang2 ja..


jatuh cinta tak tengok warna pastel ni? dengan sekali pandang aku jatuh cintaaa.. haha. over nauuu! kotak pun cuteeee comel gitu.. tudung ni tak dinafikan agak licin tapi jangan risau sebab mudah dibentuk.. aku yang sejenis tak pakai tudung licin pun jadi suka lepas try iBawal ni..


label iBawal yang nampak sangt exclusive dan mahal even harga untuk sehelai berpatutan.. cantik kan kalau label tudung daripada besi warna gold2 macam tu.. btw lupa pulak nak cakap yang tudung aku pakai ni adalah tudung koleksi Soraya 2017 Parfum.. nama tudung ni Bunga Raya Pink Pearl.. nampak berketul2 bunga raya. hehe.


ada bermacam2 jenis warna bagi design bunga raya ni.. semuanya cantik2 belaka.. Harga untuk sehelai adalah RM55.00 saja (harga ni bagi koleksi tudung Soraya 2017 Parfum)



untuk yang berminat, boleh tengok detail dibawah ni ye.. korang boleh belek satu2 design di website iBawal before beli.. macam2 jenis.. bagi yang tak minat warna pastel, boleh pilih warna yg terang2.. jangan risau sebab iBawal mampu buatkan korang anggun setiap hari.. hahaha.. slogan cipta sendiri.. :p




16 comments:

  1. Dapat grab satu tudung ni . Memang selesa pakai .

    ReplyDelete
  2. Kalau dulu yang wangi ni kain suterakan...sekarang tudung pun dah ada yang wangi ya..wow...bagus2...yang penting selesa dan mudah digayakan ikut citarasa pemakai.

    ReplyDelete
  3. Ramai yg pakai bawal ni kan. Tp xtaw bila CR nak beli lak. Hee..btw busyra cantikkk.

    ReplyDelete
  4. wah....syoknya...gosok-gosok wangi je kan...hehehe

    ReplyDelete
  5. ada 2 tudung ni.. memang best...

    ReplyDelete
  6. first time dengar tudung da ada perfume...nak try jugak la nanti

    ReplyDelete
  7. serius laa boleh terus wangi.. tapi memang cantik tudung tu.. nampak lembut je..

    ReplyDelete
  8. Ehhh Uyul dah jatuh cinta kot dengan iBawal. Hahaha. Siap order sampai 4pccs.
    Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

    ReplyDelete
  9. cantik coraknya.. lama tak pakai bawal..

    ReplyDelete
  10. Sejak kebelakangan ni mai pun jatuh cinta ngan bawal satin, baru ada satu, tu pun yg takda jenama, hahaha.

    ReplyDelete
  11. rabia pakai ibawal jugakk..menang contest hari tu..wangi kan

    ReplyDelete
  12. cantik nya tudung ni,bila busyra pakai lagi cantik sebab orang yang pakai ni pun dah sedia memang cantik

    ReplyDelete
  13. lawaaa.. tp sy x padan pakai kain jenis lembut mcm nie hahaha

    ReplyDelete
  14. I've always liked pastel colours. Grabbed one before Eid, memang best!

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  15. Mek tak beli lg ibawal ni. katanya best. mesti ade satu untuk collection bhahaha

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved