ROUND STICKER 5CM | SEPIT CRUNCHY BERINTI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, September 01, 2017

ROUND STICKER 5CM | SEPIT CRUNCHY BERINTI

Hai..

Orang lain sibuk buat ketupat, busyra sibuk siapkan design customer.. hehe. customer nak yang simple tapi menyerlah katanya.. so busyra buat 2 design bagi pada dia, sekarang ni tengah tunggu feedback dari dia saja samaada nak yang mana.. busyra nak share dengan korang design yang dah busyra hantar pada customer..

DESIGN 1


DESIGN 2


Jenis Perniagaan : Aneka Kuih Sepit
Kuantiti: 500 pcs 
Jenis Sticker: Round | Mirror kote
(Design + Printing + Cut Sticker)


Bagi sesiapa yang nak order boleh pm di facebook Busyra Takiyudin atau boleh whatsapp di 0146729316.. selain dari sticker, banyak lagi design lain yang busyra sediakan seperti kad kahwin, banner, pvc counter, buku bil, keychain, button badge, name card dan macam2 lagi.. 

Selamat Hari Raya AidilAdha kepada semua umat Islam. :)

8 comments:

  1. Cantiknya Sticker tu Busyra... mesti puas hati customer Busyra...

    ReplyDelete
  2. CR minat design 1 tu. Cantik!
    Salam Aidiladha busyra. 😊

    ReplyDelete
  3. Cantik dan simple stickernya...bolehlah nanti kalau nak tempah

    ReplyDelete
  4. Pink tu cantik sebab striking dan menarik mata memandang.

    ReplyDelete
  5. Both lawa~! But Mai prefer yang base putih tu. Apapun, moga terus murah rezeki ya Busyra :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved