PRINT GAMBAR POLAROID MURAH SERENDAH RM0.70 SEKEPING! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, November 21, 2017

PRINT GAMBAR POLAROID MURAH SERENDAH RM0.70 SEKEPING!

Print Gambar Polaroid Murah
Hai semua. Korang mesti pernah kan alami phone jadi hang, berat, loading sampaikan terpaksa delete gambar-gambar kenangan lepas. Ataupun kalau tak delete terus transfer masuk dalam laptop or komputer kannn? Busyra dulu pun macam tu, tapi sejak dah jadi trending polaroid photo ni, terus busyra print gambar-gambar dan masukkan dalam album. Dalam bilik busyra dekat tepi-tepi dinding, busyra buat diy gambar gantung-gantung tu. serius cute! malam-malam tengok gambar tu teringat balik memori daun pisang! hehe

Print Gambar Polaroid Murah

Memang sekarang ni korang akan rasa malas lah nak print. tapi bila korang dah tua nanti mampu ke nak buka laptop lagi. haha. mesti mampu belek-belek album je kan. Jadi apa salahnya kita semadikan gambar sweet-sweet dalam album. Korang boleh je print memana kedai yang berdekatan dengan rumah korang. ataupun nak print dengan busyra pun boleh!

Berapa harga untuk sekeping?

Saiz 2R - RM0.70 Sekeping (Min order 20 keping), Order 200 keping akan dapat harga RM0.60 sekeping

Saiz 3R - RM0.80 Sekeping (Min order 20 keping), Order 200 keping akan dapat harga RM0.70 sekeping

Best tak harga tu?? murah-murah je busyra bagi. Postage RM8 untuk semenanjung dan RM12 untuk sabah sarawak. Masa untuk siap hanya 1-2 bekerja. lepas tu dah boleh pos dekat korang. 

Kenapa perlu print gambar polaroid dekat busyra?

1. High quality glossy paper
2. Gambar tak blur, 100% tak pecah (tapi ini bergantung pada gambar korang juga, make sure bagi gambar yang saiz 1000 pixel ke atas)
3. Harga memang habis murah wei RM0.70 tu.. 
4. Cepat siap! 

Berminat boleh pm busyra di 📞https://www.wasap.my/60146729316 

10 comments:

  1. murah nyaa. lela dah print dngn kawan rm 1 sekeping. tak pe la support bisnes member. lepas ni bolrh cuba yang ni pulak

    ReplyDelete
  2. suka gambar macam ni, tapi kena buat album baru best

    ReplyDelete
  3. uih..murah sangat tu..rasa macam nak buat pulak

    ReplyDelete
  4. Wah murah sgt tu busyra. Nanti kak ana war war kan ye.

    ReplyDelete
  5. Murahnyaa. Okay nanti nak print kita roger okayy!

    ReplyDelete
  6. menarik nampaknya ni.. leh print gambar anak-anak..

    ReplyDelete
  7. murah tu..pernah ada juga gmbr polaroid

    ReplyDelete
  8. Murah juga harga RM0.70 sekeping berbanding print di kedai..

    ReplyDelete
  9. rabia cuci gambar dekat kedai.dahlah kena beli album pulak

    ReplyDelete
  10. Murahnya. Nanti kalau CCL berminat nak buat polaroid ni CCL pm busyra . Memang banyak gmbr dlm fone ni. Sampai tak tahu nak pilih mana

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved