READY MADE DESIGN BUSINESS CARD #1 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 01, 2017

READY MADE DESIGN BUSINESS CARD #1

Hai, busyra nak share dengan korang sebagai koleksi ready made business card. Korang boleh cuci mata dulu. Dalam entri kali ni busyra upload 6 design dulu bersama kod untuk rujukan korang. Kalau berminat boleh whatsapp busyra nak design mana ye. Busyra buat macam ni supaya mudahkan korang tak perlu pening-pening fikir design. Just pilih kod mana nanti ubah detail korang saja. Then siap sedia untuk printtt!


KOD 001


KOD 002


KOD 003

KOD 004


KOD 005


KOD 006

Yang berminat boleh wasap busyra.. 


17 comments:

  1. comelnyer yg gigi tu..kebetulan tgh sakit gigi nih..ehhh :p

    ReplyDelete
  2. waa.. cantik2 design nya.. semoga busyra success selalu..

    ReplyDelete
  3. Ada limit minimun tak utk satu tempahan?

    ReplyDelete
  4. Oo kad ana nya kad skrg ni yg no 2 tu. Nanti dh hbs boleh tempah dgn busyra pula.

    ReplyDelete
  5. I like number 3 and 6. Nice. Great job, Busyra!

    ReplyDelete
  6. cantik2 & comel2 design ni busyra. akak suka yang kod pertama. tapi kad akak banyak lagi. next time dah nak habis akak boleh tanya busyra. :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved