SIAP TEMPAHAN BUNTING 2X5 HANYA RM20 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, November 03, 2017

SIAP TEMPAHAN BUNTING 2X5 HANYA RM20

Hai.. Bila tanya customer "cik tau dari mana ya no telefon saya?".. Jawapan dorang "saya tengok design awak di page facebook". Dan yang paling busyra happy, ada salah satu dari customer tu jawab "dari Blog cik". Betul rupanya blog ni memang salah satu cara untuk kita tarik perhatian customer untuk beli/tempah pada kita. Dah terbukti sebab dapat testimoni sendiri. hehe.. Terima kasih wahai customer tersayang! okay. jom kita tengok design-design yang telah siap print.


CUSTOMER 1



CUSTOMER 2



CUSTOMER 3



CUSTOMER 4


Yang berminat nak menempah boleh pm busyra ye. FREE DESIGN. design tidak dicaj sama sekali dan design boleh dibetulkan selepas busyra bagi korang tengok first design :)

4 comments:

  1. Stuju blog mmg mbntu promosikn brg kita.
    .
    Semua cntikkk dsign busyra😚

    ReplyDelete
  2. Aduh sedapnya roti canai! Good luck Busyra! Semua cantik!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved