FREE PRINTABLE FLORAL CALENDAR 2018 - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, February 07, 2018

FREE PRINTABLE FLORAL CALENDAR 2018

freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

FREE PRINTABLE FLORAL CALENDAR 2018 | Hai semua.. siapa dekat sini ada buku planner insert? Ala yang ala-ala ring tu, boleh buka masukkan kertas sendiri.. Kalau ada kita geng! busyra suka saiz A6.. Korang? Planner ni macam-macam saiz, dari A4, A5, A6, A7 dan TL (bentuk memanjang kebawah).. So, rasanya belum terlambat untuk busyra share dengan korang printable floral calendar 2018. baru bulan 2 kan. hehe.. Yang belum masukkan kalendar dalam planner korang, boleh cepat-cepat print dan tampal!

freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

Ini adalah contoh kalendar 2018 yang busyra tampal dalam planner bersaiz A6.. kalendar bentuk macam ni boleh muatkan 1 gambar saja bagi 1 page.. tapi kalau korang guna planner saiz A5 maybe muat untuk letak kedua-dua gambar ni.. Kena ukur dulu saiz before print dan tampal.

freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

Di bawah ni adalah beberapa design kalendar 2018 yang busyra collect. 

DESIGN 1
freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

DESIGN 2
freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

DESIGN 3

 DESIGN 4

DESIGN 5

DESIGN 6

DESIGN 7
freeprintable, kalendar2018, freeprintablecalendar2018,

Kalau korang berkenan, just komen di bawah design mana beserta email. nanti busyra akan email soft copy. sebab kalau korang ambil gambar yang busyra bagi ni, tak berapa jelas tulisannya. Nanti busyra share lagi printable yang lain ye. :)

21 comments:

  1. Cantik laa busyra .. buat sendiri ke ? Kreatif dan simple .. CCL suka design 2 & 7 ..

    Nanti boleh email pd ccl tak .heheh
    virgoyana61@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh tak la CCL.. ni busyra collect je ni. hehe

      Delete
  2. Firatwiss98@gmail.com, nak semua boleh ke ??

    ReplyDelete
  3. berkenanan design7

    mizzmia27@gmail.com

    ReplyDelete
  4. busyra..nak design 5..ni e-mail kak fiezz >> fiezasani2127@gmail.com

    ReplyDelete
  5. okay semua.. yg bagi email, malam ni busyra akan email ye. :)

    ReplyDelete
  6. Comel lah Busyra. Kak ana ada je planner tp underutilised. Semua simpan dalam hp je.

    ReplyDelete
  7. orite. busyra dah email design kepada yg berminat. <3

    ReplyDelete
  8. comelnya. seronok buat macam ni kan. senang add on je paper dalam tu

    ReplyDelete
  9. lawanyaaa berkenan pulak boleh oder utk next year hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved