TEMPAHAN 2000PCS FLYERS CLEANING SERVICES ANAK BUJANG - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, April 16, 2018

TEMPAHAN 2000PCS FLYERS CLEANING SERVICES ANAK BUJANG

flyers murah, flyers, flyers alor setar, print flyers, design flyers,

TEMPAHAN 2000PCS FLYERS DARI CLEANING SERVICES ANAK BUJANG | Baru berkesempatan busyra nak update di blog pulak.. Dekat facebook selalu cepat. Alhamdulillah customer dari Penang order 2000pcs flyers untuk bisnes dorang. Customer cakap design tak kisah asalkan sedap mata memandang dan jelas.

flyers murah, flyers, flyers alor setar, print flyers, design flyers,

Busyra design warna biru dan merah untuk elemen yang di highlight (ayat-ayat penting).. Ada elemen kartun lelaki tengah mencuci.. sesuai dengan nama dorang iaitu Anak Bujang. Jenis kertas (Simili 80gsm)

flyers murah, flyers, flyers alor setar, print flyers, design flyers,

Berminat untuk order design & print boleh pm busyra https://www.wasap.my/60146729316

11 comments:

  1. Alhamdulillah, cantiknya Busyra 😊.

    ReplyDelete
  2. wah!banyakkk tu!design awk tak pernah tak lawa!hehe..

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah tak putus rezeki busyra.

    ReplyDelete
  4. ok design ni. x serabut sngt. nnti nk tempah sticker ngn busyra boleh ka ?

    ReplyDelete
  5. cantik dan awak memang kreatif la..

    moga terus sukses

    ReplyDelete
  6. Semoga murah rezeki lagi dan lagi hehe ^^

    ReplyDelete
  7. Ehemmm cam kenal siapa punya flyers ni, haha. Apapun mmg kemas!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved