TEMPAHAN 300PCS BOOKMARK DARI CIKGU SMK TELUK KUMBAR - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, April 12, 2018

TEMPAHAN 300PCS BOOKMARK DARI CIKGU SMK TELUK KUMBAR

bookmark, penanda buku, printing murah, bookmark murah alor setar, design dan printing, printing alor setar,

TEMPAHAN 300PCS BOOKMARK DARI CIKGU SMK TELUK KUMBAR | Alhamdulillah tempahan bookmark siap design dan print. Customer ni dari akak busyra sendiri. Akak support adik tau. Dia kata dari order dekat orang lain, lebih baik order dengan adik sendiri. haha.. Akak busyra request nak warna hijau lembut.

bookmark, penanda buku, printing murah, bookmark murah alor setar, design dan printing, printing alor setar,

Ada sedikit kata-kata hikmah pada bookmark ni dan ada gambar cikgu serta gambar scroll ijazah.. Hopefully bila student baca lagi bertambah semangat untuk belajar.

bookmark, penanda buku, printing murah, bookmark murah alor setar, design dan printing, printing alor setar,

Jenis kad adalah Matte Lamination (310gsm) memang tebal.

bookmark, penanda buku, printing murah, bookmark murah alor setar, design dan printing, printing alor setar,

Ada 4 jenis design cutting yang boleh dipilih. Akak busyra pilih nak cutting macam ni.. Korang boleh tengok dibahagian atas bookmark tu boleh buka dan selit pada kertas ataupun buku. Cute kan?

bookmark, penanda buku, printing murah, bookmark murah alor setar, design dan printing, printing alor setar,

Berminat untuk order design & printing boleh pm busyra https://www.wasap.my/60146729316

4 comments:

  1. Soft jew warna bookmark ne cantik

    ReplyDelete
  2. Cute nya busyra. Mesti rasa lagi semangat murid2 yg dpt boommark tu.

    ReplyDelete
  3. Eh comelnya bookmark. Busyra buat bookmark jugak rupanya ye. Lawa lawa. Akak suka kumpul bookmark :)

    ReplyDelete
  4. suka dengan warna dia. design pun cantik :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved