BABY DAPAT MAKANAN KUCING PERCUMA DARI WHISKAS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, July 15, 2018

BABY DAPAT MAKANAN KUCING PERCUMA DARI WHISKAS

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

BABY DAPAT MAKANAN KUCING PERCUMA DARI WHISKAS | Assalamualaikum gais! 5 Julai lepas Busyra ada dengar suara anak kucing dari luar rumah.. Sememangnya busyra bukan pencinta kucing dan apatah lagi nak adopt dia. huhu.. Tapi masa tu bila busyra tengok dia, busyra sayang! Tak sampai hati nak biarkan dia macam tu dengan mak tak ada disisi. So busyra kena ambil dia dan jaga. Untuk entri kali ni busyra nak share kan dengan korang my baby dapat makanan kucing percuma dari Whiskas.

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

Busyra namakan dia baby. Sebab dia comel sangat! Hari busyra adopt dia tu, hari tu juga busyra pergi beli sangkar, ubat kutu, syampoo dan makanan kering and basah semuanya dari Whiskas. Busyra tak tahu umur dia berapa dan busyra anggarkan dalam 2-3 bulan. haha. sesuka hati ja! 

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

Kenapa busyra pilih Whiskas? Sebab rasanya brand Whiskas salah satu brand makanan kucing terbaik di Malaysia. Baby pun suka!

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

Before busyra beli makanan untuk dia, busyra ada gaulkan nasi dengan ikan mentah. and tau tak apa jadi? dia hanya kutip cebisan ikan mentah saja. hahaha. so belagak! Dari situ busyra tau yang dia lebih suka makan makanan yang basah dan mentah. 

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

Bila dah tau yang dia suka Whiskas, kebetulan ada nampak sponsored post dari Whiskas Malaysia di facebook pasal makanan percuma. Terus busyra isi form dan finally makanan pun sampai harini.. Cepat jugak penghantarannya dan apa yang best dapat juga code diskaun jika shopping di Shopee.

free sample, makanan kucing, percuma whiskas, makanan kucing percuma dari whiskas, makanan basah, baby kucing,

So, bagi sesiapa yang belum pernah cuba Whiskas atau nak tambahkan stok makanan, bolehlah apply. Nanti busyra bagi info di bawah. 

THANK YOU WHISKAS MALAYSIA! 

Anak kucing membesar 15x lebih cepat, berikannya nutrisi yang sesuai dengan WHISKAS

Dapatkan Whiskas Percuma

https://my.trywhiskas.com/
(tarikh luput untuk isi form ni tak sure bila, boleh cuba dulu)

7 comments:

  1. pernah dapat! walaupun sha takdak kucing hahaha tapi sha bagi kucing jalanan makan hikhik

    ReplyDelete
  2. Alaaa untuk junior je ke Busyra? baby kita dah tuekkk nak bagi junior punya haha

    ReplyDelete
  3. comelnyer..siannyer dia terpisah dari mak..nasib baik dpt mummy busyra..hihi.. jaga leklok yer..nnt jgn lupa bawak dia g vet utk check up & vaksin dia.. mknn kalau blh kene campur2 jgk bg kibbles or wetfood. takut dia terbiasa makan wetfud jer, kibbles x nak makan lak nnt. kalau nak tinggal susah sket kalo kucing x biasa makan kibbles. semoga baby cepat besar dan sihat serta jd anak yg solehah..ehhh :p

    ReplyDelete
  4. Terbaek.. semoga dimurahkan rezeki :)

    ReplyDelete
  5. Wah.. comelnya Baby.. Makin sihatlah dia dengan Whiskas ye..

    ReplyDelete
  6. Comelnya baby. Whiskas memang well known utk makanan kucing. Macam2 pilihan ada.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved