EDIT GAMBAR ADIK PILOT BERLATARKAN LAPANGAN TERBANG - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, July 08, 2018

EDIT GAMBAR ADIK PILOT BERLATARKAN LAPANGAN TERBANG

tukar background gambar, photoshop cs6, edit gambar, instagram photo, pilot, lapangan terbang,

EDIT GAMBAR ADIK PILOT BERLATARKAN LAPANGAN TERBANG | Hai, jumpa lagi kita dalam rancangan hakak edit mengedit. haha. Dah nama nya pun hobi kan, so waktu-waktu yang terluang ni kita habiskan dengan bermain photoshop. Masih mengasah skill yang tak berapa nak tajam ni. Masih merangkak untuk mengenal basic mengedit gambar. Kali ni busyra edit gambar adik pilot berlatarkan lapangan terbangan. 
tukar background gambar, photoshop cs6, edit gambar, instagram photo, pilot, lapangan terbang,
Model budak kecik tu adalah anak buah busyra. Banyak sebenarnya gambar dia yang busyra snap. Tapi rasanya gambar ini yang sesuai untuk dipadankan dengan background lapangan terbang (gambar dari google).. 

Haritu ada yang tanya busyra.. "belajar dari mana photoshop ni?" ..busyra belajar semuanya dari youtube. Macam-macam teknik edit gambar dorang tunjuk. Hasil dorang edit gambar tu memang bommm lah! cantik dan perfect. Bila kita tengok hasil yang kita buat, rasa kerdil sangat. Sebab tu kena belajar lagi dan lagi. Harapnya korang tak jemu untuk tengok hasil design busyra dalam fasa pembelajaran ni.

tukar background gambar, photoshop cs6, edit gambar, instagram photo, pilot, lapangan terbang,
Comel tak model saya untuk kali ni? hehe.

10 comments:

  1. wahhh cantiknya, kalau tambah quote/text mesti gempak :D

    ReplyDelete
  2. comelnya adik pilot ni, nanti ajarlah caraeditt gambar huhu

    ReplyDelete
  3. cantik nya gambar..pandai kak busyra edit gambar.

    ReplyDelete
  4. follow sini. harap sudi follow blog ejulz jugak :)

    ReplyDelete
  5. kalao pandai bab edit2 ni mmg gmbr bole jd real...akak tk reti sgt edit2 ni tp guna photoshop basic2 tu tau la skit

    ReplyDelete
  6. Cantik. Nampak real je. Encem lah abg pilot ni.

    ReplyDelete
  7. Terror busyra mengedit.. Comel je model tu..

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved