TEMPAHAN 500PCS BISNES KAD KAMBING GOLEK, MUAR JOHOR - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, August 27, 2018

TEMPAHAN 500PCS BISNES KAD KAMBING GOLEK, MUAR JOHOR

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

TEMPAHAN 500PCS BISNES KAD KAMBING GOLEK, MUAR JOHOR  | Lama rasanya busyra tak update pasal bisnes kad. Tempahan kali ni customer dari Johor buat tempahan 500pcs bisnes kad ayam dan kambing golek (Aqiqah, Korban & Katering). Dia request nak background hitam dan ada elemen api. 

DEPAN

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Seperti biasa, busyra akan tambah elemen lain seperti sudip, topi chef dan garfu.. Tak lupa juga letakkan beberapa gambar sebagai penyeri bisnes kad.

BELAKANG

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Jenis kad: Gloss Art Card (Matte Lamination)

Ketebalan: 260gsm.. tak mudah terkoyak

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Alhamdulillah customer berpuas hati dan proceed untuk print. Kombinasi warna hitam dan kuning boleh buatkan bisnes kad nampak lebih cantik dan kemas.

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah, logo design,

Korang yang ada bisnes tapi belum ada bisnes kad, jom tempah sekarang! Tak kisah lah korang dari Sabah dan Sarawak pun, busyra boleh pos kan. Jangan risau kalau jauh okay. :)

Untuk sebarang tempahan design & print boleh direct wasap busyra

3 comments:

  1. Cantik. Kena dengan tema business tu. Semoga terus murah rezeki busyra.

    ReplyDelete
  2. wah cantiknya! jauh betul dari muo sana tempah kat akak. sha pun rasa nak buat business card jugak tapi nanti taktau nak bagi sapa hahaha

    ReplyDelete
  3. cantikk design Busyra,sesuai dengan owner tu.. all the best busyra

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved