REVIEW | PRODUK BARANGAN BAYI DARI LOVINGLY SIGNED - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, November 24, 2018

REVIEW | PRODUK BARANGAN BAYI DARI LOVINGLY SIGNED

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

REVIEW | PRODUK BARANGAN BAYI DARI LOVINGLY SIGNED | Hai.. busyra ada good news ni untuk korang yang tercari-cari hadiah untuk si baby. Pasti ada saudara mara, kawan-kawan korang yang baru melahirkan anak kan? So disini, busyra nak share tentang produk barangan bayi dari Lovingly Signed. Sekali pandang terus jatuh cinta sebab warna dia tuuuu. pastel color dan soft je bila tengok. Sejuk! Boleh la cuci-cuci mata dulu dan pastinya si baby pun suka. 

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

Bagi yang belum tahu, Lovingly Signed adalah satu laman web yang bertapak di Singapura yang menawarkan pelbagai jenis barangan dan banyak pilihan yang menarik untuk si baby comel. Tahu tak korang, mereka ada menawarkan servis abadikan nama baby pada semua jenis produk yang ada di website mereka. Best kan? Korang boleh create design mengikut citarasa sendiri. Serius menarik! First time busyra jumpa website yang buat servis untuk si comel macam ni.

Tahu tak, ada pelbagai jenis hadiah yang korang boleh dapatkan di sana. Sesuai untuk baby lelaki mahupun perempuan. Busyra yang tengok ni pun rambang mata tau. Sampai rasa semuanya cantik-cantik belaka. So jom guys kita tengok kategori hadiah yang boleh dibeli..

1. Gift Hampers

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

Sukanya tengok gift hampers ni.. Kotak dia tu sangat eksklusif. Super duper cute tau! Setiap box berlainan harga dan kuantiti hadiahnya juga pasti berbeza. Memang sesuai untuk new born sebab dorang boleh peluk-peluk bantal cute tu.. tengok pun dah tau lembut!

2. Clothing

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

Haaa, ini lah dia yang busyra maksudkan tadi. Boleh abadikan nama baby di baju mereka. Kain yang digunakan adalah 100% cotton dan memang sangat lembut, sangat sesuai untuk baby. Untuk baby girl boleh la beli yang pinky-pinky ni and yang baby boy pulak boleh choose warna soft blue!

3. Blankets & Towels

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

Kalau korang rasa macam biasa sangat bagi gift hampers dan baju, apa kata cuba idea lain untuk hadiahkan pada si comel iaitu blankets dan towels. Cantik kan? lain dari yang lain. Saiz dia pun besar, baby pun selesa..

4. Toys & Accessories

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

Yang ini pun best jugak, boleh buat baby main.. Dannn hadiah macam ni boleh diguna sampai baby besar tau. Jimat! Comelnya alahai tengok anak patung and also beg yang cute ni!

lovingly signed, gift hampers, baju baby, towels, lovingly signed singapore, barangan baby,

NOT JUST DIFFERENT. WE ARE UNIQUE.

Untuk kita warganegara Malaysia pun jangan risau, boleh saja nak order. Sekarang semuanya dihujung jari, perkhidmatan pos disediakan oleh mereka. Korang tak perlu dah susah-susah nak keluar beli di mall, jimat masa dan tenaga. hehe. 

Proses Penghantaran dan Kos Penghantaran

1. Penghantaran adalah percuma di Seluruh Singapura termasuklah Pulau Ubin
2. Penghantaran pada hari bekerja juga adalah percuma
3. Penghantaran sama rata untuk luar kawasan Singapura $25
4. Penghantaran ke antarabangsa adalah percuma jika pesanan melebihi SGD250

Info Lanjut:


7 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved