TEMPAHAN LABEL STICKER POPIA KRUP KRUP 100 KEPING - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, July 14, 2019

TEMPAHAN LABEL STICKER POPIA KRUP KRUP 100 KEPING

label sticker, sticker makanan, sticker murah 4cm,

TEMPAHAN LABEL STICKER POPIA KRUP KRUP 100 KEPING | Alhamdulillah, walaupun busyra jarang update tempahan design di sini, tapi bisnes printing busyra masih berjalan sehingga sekarang.. Tak sempat nak update di blog tapi kena cari masa update jugak! hehe. 

label sticker, sticker makanan, sticker murah 4cm,

Untuk tempahan kali ni, customer ni ambil sticker saiz 4cm. Saiz standard untuk produk makanan ataupun mana-mana produk yang sesuai.. Selain dari saiz ini, ukuran 5cm juga menjadi pilihan customer yang pernah order dengan busyra. Busyra tak suggestkan dekat dorang yang baru mula berbisnes untuk ambil saiz yang besar-besar.. Cukuplah sekadar nampak dek mata pembeli sebagai permulaan menjual, yang penting label sticker ada pada produk yang nak dijual.

Customer memilih black and white theme. Tak nak terlalu crowded.. Yang penting simple but nice..

Jenis Perniagaan : Homemade Food
Jenis Sticker : 4cm - Round | 100 pcs 
(Design + Printing + Cut Sticker)

label sticker, sticker makanan, sticker murah 4cm,

Untuk Sebarang Tempahan:

Facebook: Y.ra Printing
Whatsapp: https://www.wasap.my/60146729316

6 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved