BEAUTEA BY SAFI PEMBERSIH MUKA 100% EKSTRAK TEH PREMIUM - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, August 18, 2019

BEAUTEA BY SAFI PEMBERSIH MUKA 100% EKSTRAK TEH PREMIUM

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

BEAUTEA BY SAFI PEMBERSIH MUKA 100% EKSTRAK TEH PREMIUM | Baru ini Safi Malaysia telah mengeluarkan pembersih muka 100% ekstrak teh premium.. Woww! Menarik ni.. Busyra terus grab Green Tea & Neem Anti Acne Gel Cleanser dan Black Tea & Black Orchid Detox Cream Cleanser. 

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Beautea by Safi ini dirumus khas untuk kulit wajah yang terdedah dengan segala kotoran. Tak kisah la persekitaran luar mahupun kotoran dari makeup seharian. Menariknya, Beautea by Safi adalah produk yang bebas alkohol, bebas paraben, bebas SLS/SLES dan bebas silicone. Selamat digunakan dan pastinya halal. 

4 variasi mengikut jenis kulit

1. Green Tea & Neem Anti-Acne Gel Cleanser - Normal to oily skin
2. Black Tea & Black Orchid Detoxifying Cleanser - Sensitive skin
3. White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser - Dry to normal skin
4. Apricot Tea Revitalising Face Scrub - All types of skin

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Busyra jenis kulit yang agak berminyak.. sebab itulah busyra pilih untuk cuba Green Tea & Neem Anti-Acne Gel Cleanser. Lepas saja cuci muka segar sangat dan rasa liang-liang pori tertutup rapat.. Bila bangun pagi, muka tak ada la banyak sangat minyak seperti sebelum ini. Ia sangat membantu kulit muka busyra untuk terus segar sepanjang hari. 

1. Green Tea & Neem Anti-Acne Gel Cleanser 

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Pembersih gel yang lembut dan ia dapat menghilangkan kekotoran dan minyak yang berlebihan. Dirumus dengan gabungan teh Green Tea & Neem ekstrak, dapat mengawal sebum dan membantu mengurangkan parut di wajah. 

2. Black Tea & Black Orchid Detoxifying Cleanser

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Pembersih krim Amino Acid yang lembut dan wangi. Ia dapat membersihkan dan menghapuskan segala kekotoran. Dirumuskan dengan campuran teh Hitam & Black Orchid yang membantu menghasilkan kulit baru serta mengekalkan kulit agar lebih sihat dan melindungi daripada proses penuaan.

3. White Tea & Damask Rose Hydrating Gel Cleanser

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Pembersih gel yang lembut dan bebas sabun ini sangat membantu membersihkan liang pori yang tersumbat dan mengeluarkan kekotoran di kulit wajah. Dirumus dengan gabungan teh Putih Putih & Damask Rose yang kaya dengan antioksidan bagi mengimbangi tahap kelembapan kulit, menghidrat dan mengecilkan liang-liang pori.

4. Apricot Tea Revitalising Face Scrub

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Ia dapat membersihkan liang pori dan mengelupas tanpa mengeringkan kulit. Dirumus dengan gabungan daripada ekstrak Apricot & White Tea yang kaya dengan antioksidan dan membantu memulihkan kulit lebih cerah dan berseri. Amalkan sekali atau 2 kali seminggu untuk kesan yang lebih baik. 


So korang yang mana nak dapatkan Beautea by SAFI ni boleh dapatkan di hypermarket terdekat ataupun boleh beli secara online di website Watsons. Dapatkan segera sebab sekarang tengah ada sale, hanya RM19.90. Harga biasa RM23.30. 

safi my, safi skin story, premium tea cleansers, rush media, Safi Malaysia, safi beautea, beautea by safi,

Facebook : SAFI
Instagram : Safi Malaysia

1 comment:

  1. wahhh cantik la dia punya 'cover'. warna pun lawo lawoo hehe. bertambah cun melecun lahh busy honey kitaa lepas nii ;)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved