Ticker

6/recent/ticker-posts

Hai Julai! Awak okay ke tu?

idea update blog, covid19, graphic designer, julai 2021, struggle, cari pendapatan sendiri,


Hai Julai! Awak okay ke tu? | Pejam celik tahun ni dah masuk bulan Julai tapi keadaan masih sama macam awal tahun.. Dulu masa bulan Januari, busyra ingat pertengahan tahun 2021 ni keadaan Malaysia kembali normal atau setidaknya semakin membaik.. 


hmm.. Sebaliknya pula yang jadi. Allah.. Sesungguhnya semua manusia ada masalah masing-masing.. Kuatkan kami semua dengan dugaan ni.. Kita hanya mampu berdoa, Allah yang mengetahui segalanya..


---------------------------

Beberapa minit kemudian  ...zzzzzzzz




Eh malas la nak fikir, hahaha.. sebab kalau fikir pun tak tembus jugak.. fikir blog lagi bagus! Semoga seorang manusia yang bernama Busyra Takiyudin ada banyak idea nak update blog. tak pernah lagi la pecah record, dapat update penuh untuk satu bulan.. hehehe.. 


Busyra harap semua orang kuat hadapi masalah sekarang :( terus kuat okay? ;)







Post a Comment

1 Comments