Ticker

6/recent/ticker-posts

4Fingers Crispy Chicken Signature Sedap Sangat!

4Fingers Crispy Chicken Signature, flavor soy garlic and hot, 4fingers drummets and wings, cara order 4fingers, 4fingers sedap ke,

4Fingers Crispy Chicken Signature Sedap Sangat! | Lama sangat dah kempunan setelah sekian lama tak makan. Satu-satunya tempat yang ada di Aman Central, Alor Setar.. Busyra dah la jenis malas kalau ramai-ramai orang ni. haha.. Tapi disebabkan perut memanggil-manggil, moh ler kita ke sana. Nasib la time busyra pi sana tak ramai orang.. 


4Fingers Crispy Chicken Signature, flavor soy garlic and hot, 4fingers drummets and wings, cara order 4fingers, 4fingers sedap ke,


Busyra order 4Fingers Crispy Chicken Signature Drummets & Wings.. Ada 2 flavor which is Hot & Soy Garlic.. Busyra pilih untuk mix, dua-dua flavor ni sumpah sedap! 18pcs untuk 3 orang makan, kenyang alhamdulillah.. Korang boleh order untuk 6pcs / 12pcs/ 18pcs.. Boleh pilih combo (ada air sekali) atau ala carte je..


4Fingers Crispy Chicken Signature, flavor soy garlic and hot, 4fingers drummets and wings, cara order 4fingers, 4fingers sedap ke,
18pcs - RM40.90 
(tak termasuk tax)


Flavor dia memang cukup rasa.. Nampak je macam salut sikit kan, tapi shosedap! Cuma rasa untuk kedua-dua flavor ni lebih kurang je. yang hot tu je pedas sikit, itupun tak pedas sangat lah.. orang tak makan pedas pun rasanya boleh makan.. soy garlic pulak masin sikitttt je dari hot. 


Busyra lebih suka bahagian sayap.. haihhh sambil tulis ni terbayang pulak yang makan semalam.. hahahha! Part tepung salut ayam tu memang win.. pandai dorang buat. secret recipe 4Fingers lah kan.. lain dari yang lain.. 


4Fingers Crispy Chicken Signature, flavor soy garlic and hot, 4fingers drummets and wings, cara order 4fingers, 4fingers sedap ke,


Bukan ayam je ada dekat sana.. Kalau nak lunch nasi pun boleh. Ada nasi + ayam (boleh pilih jugak flavor).. haaa untuk pembelian RM40 keatas korang akan dapat soft cookies. tapi kannnn.. tak sedap mana.. hahaha. bukan mengata tapi honest review.. hihi, sorry 4fingers. tapi okay lah nama pun free kan.. bersyukur.


4Fingers Crispy Chicken Signature, flavor soy garlic and hot, 4fingers drummets and wings, cara order 4fingers, 4fingers sedap ke,

Overall puas hati 4.9/5 starrrrr


Baca Sini : Cara Order Air Starbucks Butterbeer Frappucino

Baca Sini : Chicken Mango Tersedap di Alor Setar.. Sos dia padu!


Post a Comment

11 Comments

  1. Sedapnya kalau dapat ni. Dahlah favourite bahagian kepak. Tapi itulah tak pernah cuba lagi menu 4Fingers Crispy Chicken. Teringin nak try KFry jugak ayam salut cheese tu.

    ReplyDelete
  2. Antara bahagian yang kak PC suka, kepak. Boleh jadi gaduh-gaduh manja bila balik kampung sebab berebut kepak ayam masing-masing. Bila tengok gini terasa nak la pulak.

    ReplyDelete
  3. nampak sedap tapi akak tak pernah lagi makan 4fingers ni

    ReplyDelete
  4. Nak dengar citer sedih tak....akak kerja hari ni...nak makan la tghari konon nak beli burger King..tapi sayangnya...x complete vaksin lagi...nak tapau pun x boleh...balik la akak dengan perut yang lapar dan dah gigil2

    ReplyDelete
    Replies
    1. alaaa. ksiannya akak.. hmm.. akak kena beli roti ke apa simpan tau next time. bila lapar terus boleh mkn.. busyra pun sejenis akak yg kalau lmbat mkn, nnti gigil..

      Delete
  5. sedapnyaaa! best kalo dpt merasa ni.. hihi

    ReplyDelete
  6. Dah terliur dahh, kat sini dah lah tak ada 4fingers >.<

    ReplyDelete
  7. Okay kna gigih beratur ni.. dh berapa kli pergi asyik long que, masa pulk x favor nk tunggu lma2.. btw done follow #1500 salam kenal

    ReplyDelete
  8. Sedap tp nk tunggu tulah lama. Selalunya order thru food panda

    ReplyDelete
  9. Teringin ilerrr nak makan 4 fingerssss lagi. sedapnya rasa ayam dia tu. Fav flavor soy garlic.

    P/s : Cantik tudung :P Tudung uitm kan kan kan

    ReplyDelete