Frenche Roast Tiramisu Latte sedap cuma tak dapat hilangkan mengantuk

Frenche Roast Tiramisu Latte sedap cuma tak dapat hilangkan mengantuk | Haritu ada baca blog Nina, dia buat review Frenche Roast Tiramisu Latte.. jadi aku teringin nak cuba sebab sememangnya aku coffee lover.. Cari punya cari akhirnya jumpa di Lotus. kalau kedai biasa ataupun pasaraya kecil memang tak ada air ni.. taktau la kalau tempat korang ada kan..


Frenche Roast Coffee

#gunagambarmember.. haha

Ada bermacam jenis perisa yang ada. Aku try yang tiramisu latte ni dulu. kalau yang ni sedap boleh la try yang lain.. betul cakap Nina, coffee dia tak terlalu kuat sebab aku minum di ofis memang tak dapat hilangkan rasa mengantuk. selalunya aku minum coffee di cafe, memang auto tak mengantuk.. nampak sangat coffee yang dorang gunakan memang kuat.. 


Frenche Roast Coffee


untuk bab rasa, tak padu sangat.. tapi still sedap. maksud aku, tak dikategorikan aroma yang kuat.. nanti boleh try yang 3 perisa lain pulak.. aku beli ni RM13.90.. ada promo. tak tau la kalau time harga tak promo nya berapa.. 


Jom baca ni : Iced Blended Lotus Biscoff Milkshake di Gatto Cafe Alor Setar

2 Comments

  1. VM kalau minum kopi kuat macam mana pon tetap mengantok >.<

    ReplyDelete
  2. kan. sedap baunya tp tak hilangkan mengantuk. cuba caramel latte pulak

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post