Velvet Coffee Malaysia viral di Tiktok.. sedap betul perisa Mocha!

Velvet Coffee Malaysia viral di Tiktok, Velvet Coffee perisa Mocha, latte, cappucino,

Velvet Coffee Malaysia viral di Tiktok.. sedap betul perisa Mocha! | Hai.. korang pernah tengok tak Tiktok Tun Laila? Kalau pernah layan semua video dia mesti korang akan tau kopi Velvet kan? semuanya ada 4 flavour tapi yang aku tertarik adalah Mocha!.. Tun Laila punya review pun dia cakap Mocha paling sedap.. No 2 adalah Latte.. 


Aku beli di Shopee dan dalam masa 2-3 hari ja dah sampai dirumah.. teringin jugak nak cuba sebab mostly review semua cakap sedap.. kopi ni lain dari yang lain.. So, kita cubalah sendiri.. Harganya sekarang tengah promosi RM33.20.. harga asal RM36.90.


Velvet Coffee Malaysia viral di Tiktok, Velvet Coffee perisa Mocha, latte, cappucino,


Dalam 1 kotak ada 14 paket.. weyhhh memang sedap sangat! creamer dia tuuuu.. lain dari lain, dorang guna coconut creamer.. selain dari tu ada dark chocolate dan roasted coffee beans.. Syarikat dorang nama Velvet Coffee Malaysia.. Ini review terpaling jujur. haaa bak kata Tun Laila..


Velvet Coffee Malaysia viral di Tiktok, Velvet Coffee perisa Mocha, latte, cappucino,

1 Comments

  1. Wah nampak juga di Tiktok haritu. boleh la nak try next time

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post