Saturday, August 29, 2015

DINNER TEPI PANTAI #THROWBACK1 BALI

Hai, 

tetiba teringat bali. seronok dapat pergi ke sana. budaya lain boleh kita tahu. alhamdulillah kat sana ada makanan halal. yelakan kat bali banyak buddha. tapi bila sampai kat sana rasa tenang. sebab kat sana banyak pantai cantik2. sesaja nak tb balik kenangan kat sana. cantik kan? masa ni perut dah kenyang. baru lepas makan. dinner seafood bakar. sodap.... dah la makan tepi pantai. huh. romantik sangat. haha. sesuai untuk honeymoon. okay lah. belanja sekeping je dulu gambar. nanti ada masa aku update gambar-gambar menarik lagi kat bali. bai!


No comments:

Post a Comment

Disclaimer

"Ini adalah blog peribadi. Semua kandungan yang disediakan di blog busyratakiyudin ini adalah untuk tujuan maklumat sahaja. Sebarang pendapat yang ditulis di sini adalah dari pemilik blog sendiri dan tidak melibatkan mana-mana pihak lain kecuali jika ada nama pemilik lain yang di nyatakan.

Sebarang print screen atau copy paste terhadap blog ini adalah dilarang kecuali dengan keizinan pemilik blog. Pemilik blog akan mengambil tindakan undang-undang jika hak persendirian diambil oleh pihak lain dengan sewenangnya. Terima Kasih.."

Copyright © BUSYRA TAKIYUDIN Template by Azhafizah