VICTORIA SECRET & AMYERA BEAUTY - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, August 28, 2015

VICTORIA SECRET & AMYERA BEAUTY

Assalamualaikum..

lama tak jenguk blog ni. sebabnya internet problem. asyik lembap ja. memang penat la kalau nak update blog tapi internet macam siput merangkak ja kan.. haha. okay, sebenarnya aku ada jual online. sekarang ni nak promote kat blogger-blogger pulak. meh support rakan blogger. memang murah dan pasti korang tak menyesal bila beli. hehe

first, aku jual perfume dari dubai Victoria Secret. harga RM30 termasuk postage. murah kan? ramai yang tanya ori ke. kalau ori mmg mahal la dik. beratus-ratus VS ni. pakai la perfume murah pun janji halal kan, hakak ni selalu pakai perfume beli kat pasar malam ja. haha. 





banyak sangat bau wangian VS ni. tapi antara best selling adalah pure seduction, love spell dan vanilla lace. memang wangi. lembut. sweet ja. sebab apa bau manis? sebab VS ni dibuat drpada buahan2 dan bunga.

okay seterusnya aku jual set flawless amyera beauty. harga RM80 bagi semenanjung. kulit akan jadi lembut, putih berseri lepas pakai produk ni. rasa macam kulit baby. satu set ni ada sabun, krim siang dan krim malam. bau yang sedap je. 



bagi sesiapa yang berminat boleh tengok kat ig: beautyperfumedaily atau wasap 0175719091

bai!

1 comment:

  1. Suka bau yang love spell punya. Yg lain tak pernah cuba lagi. Hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved