PELAMIN VINTAGE MENJADI PILIHAN PENGANTIN

sesiapa yang nak berkahwin or bertunang, boleh la tengok idea2 pelamin ni. memang cantik, simple, dan rasanya barang yang digunakan pun tak da la mahal sangat. nak kawen ke nak tunang ke yang penting bajet. jangan lari bajet ya. buat yang termampu. 











cantik kan? pelamin vintage ni memang ramai orang suka. sebab dia nampak simple tapi nice je bila tengok. harap entri ni dapat membantu bakal pengantin membuat pilihan pelamin..:)

1 comment:

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-