RESEPI BANANA SHAKE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, October 22, 2015

RESEPI BANANA SHAKE

tadi tengok atas meja dapur ayah ada beli pisang, tetiba rasa macam nak makan banana shake. sebab masa kat  ofis tadi dok google pasal makanan. hehe. senang saja. orang laki pun boleh buat. campak2, siap!

ini gambar google ye. hehe.. bukan saja pisang, boleh buat macam2 lagi jenis buah-buahan. strawberi ke, epal pun bolehhh...

ini baru yang aku buat.. pekat dia tu.... lagi sikit air letak, lagi pekat la jawabnyaa.... aku buat untuk 2 gelas. letak ais, letak sebiji pisang (kalau nak rasa pisang tu lebih, letak la 2 biji pisang), then letak 2 sudu susu tin manis. jangan letak banyak2, tak elok. letak sikit tak pe. hehe

okay. itu saja. cepat2 gi try buat.. :D Assalamualaikum..

1 comment:

  1. jarang minum buah-buahan shake ni..tp tgk gmbr rasa teringin pulak..hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved