Wednesday, February 24, 2016

JOM SHOPPING DI NILE.COM.MY

Assalamualaikum, hai

haa mesti bagi yang dah bekerja tak sabar nak tunggu gaji kan. sebab khamis ni dah dapat. so, apa kata cuci mata di Nile. barang dekat Nile banyak sangat yang murah sebab Nile tengah buat potongan harga. ada yang dari seratus lebih dah jadi 50. so apa tunggu lagi. aku baru ja lepas beli. barang sampai cantik sama macam dalam gambar. servis Nile memang terbaik. harga asal handbag ni RM159, lepas potongan harga dapat RM69.90 and free shipping. :)

nak di jadikan cerita, aku saja la beli hari sabtu. sebab mungkin isnin dorang mula pos and dalam hari rabu sampai la kan. tapi aku salah. sebabnya barang sampai hari isnin. oh! my Nile. cepat betul servis korang. memang tak sangka barang sampai hari isnin. huhu. dekat bawah ni gambar dari website Nile

dekat bawah ni pula gambar dari aku. haha. kurang cantik position gambar ni. 


apa pun tq pada Nile sebab berikan servis yang terbaik. nanti boleh shopping lagi. 

Share

Related Post

JOM SHOPPING DI NILE.COM.MY
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

4 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
February 26, 2016 at 5:35 PM

Tak pernah try lagi shopping dekat Nile ni. Boleh cubalah nanti.

Reply
avatar
May 15, 2016 at 1:45 PM

selalu di zalora je.. tak pernah shop kt nile. lawa beg tu

Reply
avatar
August 3, 2016 at 10:26 AM

Xpernah lg shopping dkt nile..nnt nak try..org kata murah dr lazada...

Reply