Dasboard blog dah style baru! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 23, 2016

Dasboard blog dah style baru!

Hai..


buka2 ja blog tadi, tengok dashboard dah baru. selalunya boleh ke main dashboard tu tengok apa posting terbaru kawan2. then dah tak ada. rupanya ada dekat reading list tepi sebelah kiri tu. aku rasa cantik dan style. nampaknya pihak blogger memang nak nampakkan kelainan pada blog. eh satu lagi, aku suka bila dekat new post tu ada nama kita. :d



lagi semangat la aku nak update blog. yela blog ni macam diari kan. hari2 buka. ni dah cantik molek pulak lagi la semangat berkobar2. korang macam mana suka ke tak? k bai. nak lunch!

8 comments:

  1. ya..bertukar wajah dah dashboard blog kita

    ReplyDelete
  2. Tak tengok lagi dik.. Akak tengah on guna hp. Nanti guna lap baru tengok.. Excited pula nak tgk

    ReplyDelete
  3. Setelah sekian lama update dah blog ni, mai pakai dari zaman dashboard warna biru, hahaha ingat tak masa tu, legend habis.

    ReplyDelete
  4. Nampak lagi kemas dan minimal.. cuma susah nak scroll dashboard kalau buka kat phone :(

    ReplyDelete
  5. Ada benda yang best, tapi ada jugak yg xbest sangat kan..hahahaha..ke sbb benda baru tu yg rasa x best? LOL

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved