Menang Cash RM200 Contest Flatlay Fair & Lovely - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, December 15, 2016

Menang Cash RM200 Contest Flatlay Fair & Lovely

Hai, Assalamualaikum...


Alhamdulillah rezeki bulan disember ni bertambah.. hari tu menang voucher kupon dari traveloka >> Contest #MyTravelokaEscapade .. minggu lepas dapat tau menang cash rm200 pulak dari fair & lovely.. sesaja nak masuk contest tu sebab caranya mudah dan senang. ambil gambar flatlay fair & lovely, tak kisah lah gambar pencuci muka ke krim muka ke atau nak letak 10 fair & lovely dalam 1 gambar pun boleh.. janji main objek adalah fair & lovely.. lepas tu hantar gambar melalui mesej or whatsapp pada team fair & lovely. then tunggu! hehe. mudah kan? 

korang try la join. mana tau ada rezeki nak rebut hadiah pertama. aku dapat ni yang saguhati.. kalau hadiah utama dapat phone samsung, hadiah kedua adalah tab samsung.. dan korang berpeluang untuk dapat hadiah even saguhati sebabnya hadiah diberi pada setiap minggu.. 17 orang tau hadiah saguhati dipilih pada setiap minggu. dan satu lagi jangan lupa untuk simpan resit pembelian!


**inilah gambar flatlay yang aku snap. barang tak banyak untuk cantikkan gambar. so ni ja yang termampu. haha

okay tadi aku dah cerita pasal cara-caranya.. sekarang ni aku nak bagitau pasal gambar yang perlu korang ambil untuk hantar pada fair & lovely.. korang tau tak apa itu flatlay? okay bagi yang belum tau flatlay adalah gambar yang di ambil dari angle atas *bukan dari tepi atau dari angle yang lain.. flatlay ni adalah salah satu cara unik untuk ambil gambar supaya gambar nampak lagi cantik!

so korang dah tau kan apa itu flatlay? tunggu apa lagi.. join la contest tu.. hehe.. boleh terus ke page fair & lovely Malaysia di facebook.. ataupun boleh ke website Fair & Lovely ..tengok dekat sana, pemenang setiap minggu yang ambil gambar flatlay macam mana. semua cantik2!.. aku punya tu biasa ja. sebab tu saguhati..haha.. okay. selamat mencuba! tarikh akhir contest 31 Dis 2016 

17 comments:

  1. Alhamdulillah... rezeki... tahniah Busyra :D

    ReplyDelete
  2. Wahh..tahniah Busyra. Semoga murah rezeki lagi :)

    ReplyDelete
  3. Tahniah busyra..rezeki masuk.. baru tahu istilah flatlay.. nak masok contest pon bulan pengguna fair n lovely...hiii

    ReplyDelete
  4. Dik.. Serius memang cantik gambar yang adik tangkap. Akak nak join juga. Tapi malas nak snap gambar. Heh :p

    Wee dapar rm200. Cayalah dik.. Rezeki. Dapatlah shopping :p

    ReplyDelete
  5. thniah busyra ! cantik dah gmbr. alhamdulillah dapat rm200 !

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah rezeki.. tahniah tau..gambar tu mmg layak menang..nicr shoot!😉

    ReplyDelete
  7. Wow... Tahniah sis.. Murah rezeki tu agaknya. :-)

    ReplyDelete
  8. Tahniah Busyra :D Siqah sucks in flatlay. Barang hiasan pun tak banyak. Hii

    ReplyDelete
  9. wahhh hebatnyaaa busyra. tahniah! :D

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved