Outfit of the day - pastel colors - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, December 11, 2016

Outfit of the day - pastel colors

Hai..

hari ni keluar ambik angin dengan kawan sekolah. makan2 borak2 ja. aku kalau keluar lebih pilih makan lagi dari shopping. hehe. biar habis duit dengan makan lagi ok. so entri kali ni sesaja nak share dengan korang outfit aku hari ni. warna pastel! aku memang minat gila warna pastel. dan aku tak berapa suka warna terang2. mungkin tak sesuai dengan muka kot. haha. selain pakai jeans aku suka pakai palazzo! dipadankan dengan shawl or bawal kosong. 

ni adalah salah satu warna pastel favorite aku. dusty pink + kelabu!.. selain tu aku suka warna mint green, putih dan banyak lagi la yang seangkatan dengannya. hehe.. aku memang kurang pada tudung yang berbunga2. teringin sebenarnya nak pakai sebab muka nanti mesti berubah jadi lain. haha..

first jangan cakap kenapa tudung tu berkedut. memang tak iron pun!.. hahaha. rosak kualiti gambar kau busyra oiii! tak pe la biar la, untuk reader kesayangan aku ja. dorang mesti paham. sebab malas nak iron tudung. hehe.. lagi satu aku tak suka pakai baju dengan warna yang terlampau banyak. cukuplah dua or 3 warna. sudah memadai. eh tapi jangan la salah paham pula ye. sebab lain orang lain taste nya. ada orang sesuai dengan baju yang banyak warna. 

makanan belum sampai.. so apa kata kita selfie... heee.. perempuan tak kan lari dari selfiee.. :p menurut kajian selfie dapat menghilangkan stress dan tekanan disebabkan masalah yang melanda. haha



dah selesai makan! tapi rasa nak makan lagi.. hahaha. melampau kau! satu soalan dari aku, korang kalau keluar jejalan lebih selesa pakai apa? jeans, skirt/kain or palazzo? okay la itu saja untuk entri kali ni. eh! btw thanks sebab sudi baca entri aku yang mengarut ni. ok bubye. :)


13 comments:

  1. Mai suka jeans or slack! hihihi palazo tak berapa sangat. Kain lagilah, tak suka, hahahah, rasa gegadis ayu pula, padahal mai jenis jalan laju, :P

    ReplyDelete
  2. Kalau akak suka palazo or skirt labuh.. selesa nak bergerak..

    ReplyDelete
  3. Yup.. Selfie boleh menghilangkan tekanan dan stress. Salah satu sebabnya.. Bila kita selfie, kita akan senyum.

    Bila kita senyum, otak akan automatik detect yang kita tengah happy. Eceh ceh ceh :p

    Akak pun sama macam adik.. Tak suka pakai warna yang banyak. Majority pakaian akak banyak yang plain. Hihihi

    ReplyDelete
  4. i love palazzo too,colour pastel pun i love it

    ReplyDelete
  5. unni pun suka pink+kelabu.. yng pentng pink suka la.. Unni tak pndai pakai jeans :( sllu memang pakai skirt / jubah.. Seluar pakai jgk kalau tgh travel (jimat ruang).. tapi kalau busyra pakai apa pun comel..

    ReplyDelete
  6. pandainye laa hai mix + match kaler.. kalau e'in failed!

    ReplyDelete
  7. erin pun suka pastel! and memang betul, paling malas laaa nak gosok tudung kan hahaha

    ReplyDelete
  8. matching OOTD Busyra. Suka warna pastel ni

    ReplyDelete
  9. mek suka pkai jeans :) pastu bawal kosong. shawl bleh jugak tapi jalan jauh malaih laa. kene belit belit. datang ofis bleh la pkai shawl :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved