TEMPAHAN BANTING 2 x 5 PROJEK JUAL ROTI, KEK DAN DOORGIFT - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, November 22, 2017

TEMPAHAN BANTING 2 x 5 PROJEK JUAL ROTI, KEK DAN DOORGIFT

Tempahan Banting Saiz 2 x 5 kaki

Hai.. Siap jugak tempahan banting dari customer busyra. dia order banting saiz 2 x 5 kaki dan finishing nak letak paip atas dan bawah. Nak gantung pada stand nanti. Customer busyra ni tak cerewet langsung. Dia bagi detail dan serahkan semuanya dekat busyra. ikutlah nak letak warna apa pun asalkan nampak terang dan jelas bila orang tengok jauh. Jadi sebab tu busyra pilih warna kuning sebagai background. 

Tempahan Banting Saiz 2 x 5 kaki

Pernigaan yang dijalankan adalah bisnes roti dan kek, juga menerima tempahan doorgift kahwin. Customer order 2 pieces banting. Harga untuk sekaki adalah RM2 . Kualiti banting yang tebal dan tak mudah terkoyak. InshaAllah puas hati.

Tempahan Banting Saiz 2 x 5 kaki

Tempahan Banting Saiz 2 x 5 kaki

Yang berminat nak order banner ataupun banting untuk bisnes korang boleh contact busyra di no wasap di bawah ye. 


6 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved