TEMPAHAN BANNER / BANTING RM2 SEKAKI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, February 28, 2018

TEMPAHAN BANNER / BANTING RM2 SEKAKI

banner, banting, tempahan banting, printing murah, design printing,

TEMPAHAN BANNER / BANTING RM2 SEKAKI | Hai semua. Busyra sentiasa open order untuk tempahan banner atau banting. tak kisah nak saiz besar mana pun. Yang stay kedah kita cod, yang jauh kita pos. semudah a.b.c ja.. hehe. Normal saiz yang customer selalu order adalah 2 x 5 kaki.. boleh tengok di > Tempahan Banting Projek Jual Roti ..Banting serendah RM2 sekaki, FREE DESIGN.

banner, banting, tempahan banting, printing murah, design printing,

Design yang dibuat mengikut kriteria yang diminta oleh customer. Untuk yang ada kedai tepi jalan, meniaga di pasar malam atau di kiosk sangatlah disarankan untuk buat 1 atau 2 banting untuk bisnes korang. 

Baru-baru ni ada yang whatsapp bertanya busyra, kedai di mana? haha. busyra tak ada kedai, busyra buat dirumah saja. Jangan risau design akan dibuat dengan jayanya. InshaAllah. Apa-apa nak order boleh wasap busyra di 014-6729316.

5 comments:

  1. wahhh
    semoga makin maju business :)

    ReplyDelete
  2. wahh bisnes bunting skrg. buat mcm ni pon ramai je yg nak tempah nanti. semoga berjaya ya busyra

    ReplyDelete
  3. cantiknya hasil banting Busyra...Kemas je...

    ReplyDelete
  4. Murah harga tu busyra. Siapa yg nk cr bunting boleh order lah dgn busyra ye.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved