TEMPAHAN BANNER BIRTHDAY MURAH HANYA RM35! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, August 15, 2019

TEMPAHAN BANNER BIRTHDAY MURAH HANYA RM35!

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah

TEMPAHAN BANNER BIRTHDAY MURAH HANYA RM35! | Hai.. Untuk para ibu yang ingin membuat parti hari jadi anak-anak ala kartun boleh buat tempahan banner birthday hanya RM35 sahaja.. Murah tetapi kualiti dijamin terbaik. Anak-anak pun pasti suka bila dapat tengok kartun kesukaan mereka. Bagaimana cara menempah? Teruskan membaca..

Contoh-Contoh Banner

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Jungle Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Little Pony Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Baby Boss Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Baby  Shark Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Boboi Boy Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Upin Ipin Theme

banner birthday murah, banner hari jadi, tarpaulin banner, banner murah
Disney Princess Theme

Semua gambar diatas adalah custom design iaitu dibuat mengikut permintaan customer. Tiada cas tambahan untuk design. Semuanya PERCUMA kecuali korang buat perubahan lebih dari 3 kali. Tunggu apa lagi? Jom request banner birthday sekarang! Follow step dibawah jika ingin membuat tempahan.
Cara Menempah

1. Whatsapp Y.ra Printing - 014-6729316 (Beritahu nak tema apa)
2. Buat pembayaran 
3. Designer mereka akan proceed design (1-2 hari bekerja)
4. Discuss design. Setuju @ ada minor correction
5. Setelah setuju design, maka proceed ke bahagian printing (ambil masa 2 hari bekerja)
6. Siap print, mereka akan terus buat pengeposan dan update tracking number.

Mudah saja kan cara membuat tempahan? Korang tak perlu lagi dah susah-susah nak ke kedai.. Whatsapp saja dari rumah, tunggu beberapa hari banner sampai.. Sebaiknya order 2 minggu sebelum tarikh birthday anak supaya tidak rushing dalam membuat tempahan.. 

Info Lanjut

Facebook : @Y.ra Printing

1 comment:

  1. bakal2 parent yg nk buat banner utk majlis ank2 mereka..kena cpt2 grab ni

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved