Makan Roasted Chicken di Pepak AOR Cafe.. Nak repeat lagi!!

pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,

Makan Roasted Chicken di Pepak AOR Cafe.. Nak repeat lagi!! | Hola guyss... Spanish tiba-tiba ni.. hehehe.. korangggg! macam biasa aku ke cafe lagi. dah lama sebenarnya gambar-gambar ni ada dalam draf tapi tulah tak sempat nak menaip.. untuk pengetahuan korang, sebelum cafe ni dibuka secara rasmi, dorang start berniaga dari rumah.. delivery ke mana saja area alor setar.. 

Aku sendiri sempat merasa masakan dorang dari rumah terus delivery ke ofis.. Jadi bila dah ada cafe macam ni lagi lah mudah orang nak datang kan.. Salute dengan team Pepak.aor!

pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,

pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,

Lokasi cafe agak susah sikit untuk sesiapa saja yang baru first time datang. tapi untuk yang dah familiar dengan jalan Alor Setar mudah je.. Cafe ni sangat lah bersih, memang aku suka vibes nya.. dorang buka cafe dalam kawasan perumahan.. unik dengan susun atur meja dan kerusi..

pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,

Sebenarnya aku order 3 menu.. tapi yang lain tu tak menyempat nak snap pic, dah makan.. haha.. tapi antara ketiga-tiga menu yang aku order, Roasted Chicken ni lah yang paling sedap!.. sos blackpepper dia tu aku tak boleh lupa.. serius sedap.. ada rasa manis-manis sikit.. ehhh malas lah nak explain.. korang kena cuba sendiri.. haha


pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,

Banyak lagi menu yang korang boleh cuba.. nak usha-usha menu korang boleh terus ke instagram dorang.. tengok gambar pun dah sedap apatah lagi cuba!
Rating: 5/5🌟
Harga: RM18

pepak aor cafe, roasted chicken di pepak cafe, cafe sedap di alor setar kedah,


Baca Ini: Chicken Chop di OverStepped Cafe Sungai Petani


Waktu Operasi: Buka setiap hari (Tutup Jumaat) 12:00 p.m - 10.00 p.m
Alamat: 48-E Lorong Merpati, Jalan Teluk Wanjah
Instagram: Pepak AOR

3 Comments

  1. Haaa bila full star tu maksudnya memang sedap la tu.. yang berhampiran dah boleh cuba.

    ReplyDelete
  2. Pepak tu bahasa alorstar ke? Nampak menyelerakan roasted chickennya tu

    ReplyDelete
  3. Ambience nampak selesa dan makanan pun sedap. Kalau sempat berjalan masa konvo nanti mungkin boleh teroka AOR jugak cari makan

    ReplyDelete
Post a Comment
Previous Post Next Post