3 TIPS UNTUK KULIT CANTIK MENGGUNAKAN TOMATO - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Wednesday, August 30, 2017

3 TIPS UNTUK KULIT CANTIK MENGGUNAKAN TOMATO

Hai..


Busyra nak share dengan korang tips kecantikan guna buah tomato.. photo kredit pada encik facebook ye.. busyra memang suka baca-baca tips kecantikan dan tak salah kan nak share dengan korang jugak. sebab nak cantik sama-sama uolss. haha :p

CARA PERTAMA

CARA KEDUA

CARA KETIGA


JOM CANTIK DENGAN TOMATO! & SELAMAT MENCUBA! 

Tips Lain:

9 comments:

  1. Senang2 tips dari Busyra ni...nak try yang first tu dulu...Suka skrub muka yang bergerutu ni,,hahaha.

    ReplyDelete
  2. thanks sharing tips yang best utk kecantikan kulit

    ReplyDelete
  3. Nasib baik harga tomato tak mahal... kalau tak, "Busyra! Mana tomato yang emak simpan semalam?"... hihi

    ReplyDelete
  4. Aritu ada kwn buat video guna tomato yg dibekukan tu

    ReplyDelete
  5. Tomato&gula tu pernah try. Memang best jadi kulit lps tu. Tp kena amalkn sllu baru ok kan.

    ReplyDelete
  6. Wah boleh cuba ni. Nak raya dah kan. Selamat tomato memang sentiasa ada dekat rumah ni.

    ReplyDelete
  7. Selain amalkan cara ketiga, sis suka makan buah tomato cicah garam, sedap..

    ReplyDelete
  8. hehehe nak try nak tryyy kot boleh buat muka licin 😂

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved