Ticker

6/recent/ticker-posts

Download Video Dari Youtube Guna y2mate.com

Download Video Dari Youtube Guna y2mate, nak download video guna apa, youtube downloader, y2mate downloader,


Download Video Dari Youtube Guna Website y2mate | Hai korang! Pasti ramai sebenarnya yang mencari apps/website yang mudah untuk download video dari youtube. Korang pun mesti dah jumpa pelbagai jenis web.. Busyra nak share ni, dengan y2mate.com sangat mudah untuk download video dari youtube.. Asalkan internet korang strong.


Download Video Dari Youtube Guna y2mate, nak download video guna apa, youtube downloader, y2mate downloader,


Kita boleh buat pilihan sendiri untuk kualiti video.. samaada nak yang high quality or low quality. Busyra suggest kan kalau korang nak download ambil yang baisa je, 480p sbb tak tarik data banyak sangat.. Website ni memang mudah dan cepat je. hanya copy and paste link dahhh siap download. dan yang paling penting tak banyak sangat iklan.. Busyra dari dulu lagi suka guna y2mate untuk download.. Dah tu boleh pulak buat pilihan antara video, mp3 dan audio. 


Download Video Dari Youtube Guna y2mate, nak download video guna apa, youtube downloader, y2mate downloader,
Download Video Dari Youtube Guna y2mate, nak download video guna apa, youtube downloader, y2mate downloader,


Sebenarnya bukan saja dari youtube korang boleh download.. link dari facebook, dailymotion pun boleh.. Best kan? Selamat Mencuba!!


Baca Ini: Cara Bayar @ Topup Facebook Ads dengan Mudah

Baca Ini Juga: Cara Mengatasi Gambar Tumbnail Yang Tidak Muncul


Post a Comment

7 Comments