Sunday, July 02, 2017

Tempahan Design Sticker Pes Makanan

Assalamualaikum..

Macam2 bisnes yang kita boleh buat sekarang ni, InshaAllah semua berhasil kalau kita rajin kan.. sekarang ni bisnes yang meletoppp semestinya bisnes makanan.. jual air tepi jalan pun untung banyak dalam sehari.. jangan terkejut ada orang jutawan hanya dengan bisnes air.. yang penting, marketing kena pandai handle.. cewahh.. pandai kau busyra!! hehe.. yela contohnya kalau korang buat bisnes air, lebih menarik kalau letak sticker pada botol air kan? lagi cute lagi molek.. sticker tu menandakan label bisnes kita supaya pembeli lebih tertarik dan percaya.. okay baru2 ni ada customer order sticker bisnes pes makanan.. 500 pieces untuk satu design. Alhamdulillah







Sticker Pes Makanan & Pes Kari Ikan


Sticker ni berbentuk petak sebab nak tampal pada pek makanan. Minimum order 100 pcs ye. sticker boleh pelbagai bentuk, mengikut citarasa korang sendiri.. bagi sesiapa yang nak tau quotation harga boleh pm di facebook ataupun whatsapp di 017-5719091.. nanti boleh discuss lebih lanjut lagi tentang design dan printing.. 

Share

Related Post

Tempahan Design Sticker Pes Makanan
4/ 5
Oleh

Subscribe via email

Keep in touch! Subscribe with your email to get the updates to your email inbox.

12 Readers ♥

Tulis Readers ♥
avatar
July 3, 2017 at 1:15 AM

Cantiknya Busyra... Mai ada recommend Busyra untuk adik Mai, tailor. InsyaAllah nanti dia akan contact Busyra utk tempahan namecard.

Reply
avatar
July 3, 2017 at 12:47 PM

Cantik dan kemas stiker2 tu. Pandai busyra design. Semoga terus murah rezeki busyra ye :)

Reply
avatar
July 3, 2017 at 5:42 PM

wow cantiknya.hebat busyra ni,,ni dah boleh ada kedai printing and design sendiri dah ni busyra

Reply
avatar
July 3, 2017 at 11:32 PM

Cantik dsign busyra. All the best!

Reply
avatar
July 4, 2017 at 12:09 AM

Cantik design.. moga terus success ye busyra

Reply
avatar
July 4, 2017 at 8:38 AM

Perghhh menarik sticker ni.. Akak doakan busyra berjaya dalam bidang ni.. :)

Reply
avatar
July 4, 2017 at 2:49 PM

wah..cantikknya hasil design dari busyra...

Reply
avatar
July 4, 2017 at 8:04 PM

Lawa sticker tu Busyra. Kalau ada keperluan, Ain cari Busyra ya InsyaaAllah.

Reply
avatar
July 5, 2017 at 2:56 PM

wahhh memang cantik la sticker tu. kreatifff :)

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:46 PM

tq maiii.. <3 boleh2.. alhamdulillahhh. :)

Reply
avatar
July 5, 2017 at 9:47 PM

tq semuaaa <3 alhamdulillah tq sbb doakan busyra :)

Reply