Tempahan Design Sticker Pes Makanan - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, July 02, 2017

Tempahan Design Sticker Pes Makanan

Assalamualaikum..

Macam2 bisnes yang kita boleh buat sekarang ni, InshaAllah semua berhasil kalau kita rajin kan.. sekarang ni bisnes yang meletoppp semestinya bisnes makanan.. jual air tepi jalan pun untung banyak dalam sehari.. jangan terkejut ada orang jutawan hanya dengan bisnes air.. yang penting, marketing kena pandai handle.. cewahh.. pandai kau busyra!! hehe.. yela contohnya kalau korang buat bisnes air, lebih menarik kalau letak sticker pada botol air kan? lagi cute lagi molek.. sticker tu menandakan label bisnes kita supaya pembeli lebih tertarik dan percaya.. okay baru2 ni ada customer order sticker bisnes pes makanan.. 500 pieces untuk satu design. Alhamdulillah







Sticker Pes Makanan & Pes Kari Ikan


Sticker ni berbentuk petak sebab nak tampal pada pek makanan. Minimum order 100 pcs ye. sticker boleh pelbagai bentuk, mengikut citarasa korang sendiri.. bagi sesiapa yang nak tau quotation harga boleh pm di facebook ataupun whatsapp di 0146729316.. nanti boleh discuss lebih lanjut lagi tentang design dan printing.. 

12 comments:

  1. Cantiknya Busyra... Mai ada recommend Busyra untuk adik Mai, tailor. InsyaAllah nanti dia akan contact Busyra utk tempahan namecard.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq maiii.. <3 boleh2.. alhamdulillahhh. :)

      Delete
  2. Cantik dan kemas stiker2 tu. Pandai busyra design. Semoga terus murah rezeki busyra ye :)

    ReplyDelete
  3. wow cantiknya.hebat busyra ni,,ni dah boleh ada kedai printing and design sendiri dah ni busyra

    ReplyDelete
  4. Cantik dsign busyra. All the best!

    ReplyDelete
  5. Cantik design.. moga terus success ye busyra

    ReplyDelete
  6. Perghhh menarik sticker ni.. Akak doakan busyra berjaya dalam bidang ni.. :)

    ReplyDelete
  7. wah..cantikknya hasil design dari busyra...

    ReplyDelete
  8. Lawa sticker tu Busyra. Kalau ada keperluan, Ain cari Busyra ya InsyaaAllah.

    ReplyDelete
  9. wahhh memang cantik la sticker tu. kreatifff :)

    ReplyDelete
  10. tq semuaaa <3 alhamdulillah tq sbb doakan busyra :)

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved