CHICKEN CHOP RM5 MURAH DAN PUAS HATI - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Tuesday, August 15, 2017

CHICKEN CHOP RM5 MURAH DAN PUAS HATI

Hai..

Petang-petang macam ni biasa la perut pun menari-nari.. hehe. tapi disebabkan malas nak keluar cari makan, so apa kata kita order chicken chop terlajak murah ni.. busyra dari dulu lagi join group food delivery dekat area rumah sebab senang kalau lapar malam-malam pun menyempat lagi suruh dorang COD.. haha.. servis memang terbaik, peniaga ramah! pembeli mana kan tak suka peniaga ramah, tak menyombong gituuu! susah nak jumpa chicken chop RM5 yang serba cukup macam ni.. superb sedap!


apa yang busyra cakap superb tu dari segi segala benda, maksudnya sos black pepper sedap, cili sos guna cili sos cap jagung (yang pekat), mayonis banyak, salad, coleslaw, dan ada kentang dan sosej *ada di bawah ayam tu sebenarnya* hehe tak nampak.. haaa RM5 berbaloi tak dik non? hehe.. berbaloi sangat.. dah la chicken chop ni always be my favorite food! puas hati.. 

nak recommend dekat korang pun jauh nauuu.. hehe. :p dulu memang busyra ada try masak sendiri chicken chop dan ada share di entri blog.. resepi ni mungkin tak sama dengan chicken chop RM5 macam di atas tu tapi semestinya sodappp! hahhaha.. *sekali sekala puji diri sendiri tak salah kannn.. korang boleh ke >>SINI


Siapa yang pernah masak chicken chop resepi sendiri? boleh tinggal link di ruang komen, sebab busyra nak tengok! hehe.. mana tau boleh try resepi korang pulak lepas ni.. btw berbalik pada chicken chop RM5 tadi, korang penah tak makan chicken chop yang murah tapi puas hati dan berbaloi? boleh share jugak di ruangan komen ye.. 

20 comments:

  1. Sekarang nie kalau dapat harga best cengginie memang puas hati..

    ReplyDelete
  2. Fuuhhh..memang terliur jugak yang nengok nya. RM5 murah oii..mane mau carik. Yang penting sedapppp!!

    ReplyDelete
  3. Sedap nampaknya dah le RM5 jer... Kalau dekat Mrs. A pun teringin nak try

    ReplyDelete
  4. Alahai seram sejuk tgk chicken chop ni! Merecikk hehe

    ReplyDelete
  5. Murah dan sedap...puas hati..itu yang sangat dicari-cari..

    ReplyDelete
  6. Yummyy sedapnyaa .. CCL pernah beli chicken chop rm5 . Tapi tak kena dengan selera . Blackpaper sauce pun ala kadar je memang tak puas makan

    ReplyDelete
  7. Pernah je makan yang murah tapi belum try yang macam harga lebih kurang RM5 macamtu hehe. Alamak terliur malam malam nie lah hahaha

    https://elsaalicious.blogspot.my/2017/08/5-tips-menjadi-top-referral.html

    ReplyDelete
  8. Mana nak dpt dik non harga Rm5 utk satu set lengkap chicken chop tu. Kalau dekat dgn rumah kak ana, harus order setiap minggu. 😀

    ReplyDelete
  9. Wife selalu juga order COD Food dekat area rumah.... RM5 kira murah tu..

    ReplyDelete
  10. macam yang adik ipar IQ buat setahun lepas, RM5 tapi memang cukup lengkap.

    ReplyDelete
  11. uih...walau RM5,tapi nampak berbaloi tu...sedapnya

    Jom join Merdeka Giveaway
    http://www.kisahsidairy.com/2017/08/giveaway-merdeka-by-kisahsidairycom.html

    ReplyDelete
  12. Hurmm mmg terlajak murah ni.. susah nk dapat harga camni skrg..

    ReplyDelete
  13. pernah buat chicken chop sendiri ni link https://cikash.blogspot.com/2016/10/resepi-chicken-chop.html

    ReplyDelete
  14. woww kalau rupa mcm tu rm 5 mmg berbaloi sgt tu..

    ReplyDelete
  15. memang murah. berbaloi sgt yg ptg sedap...

    ReplyDelete
  16. wah..murahnya nmpak sedap lak tu..jemput singgah www.hakimramli.com

    ReplyDelete
  17. Sedap pulak tengok gambar... Taktau mana nak cari kat sabah ni makanan lepak2 murah macam kat semenanjung... Huhu...

    Jemput jalan ke blog saya...

    https://sihatbertenagabyfarhah.wordpress.com/2017/08/11/senaman-untuk-menaikkan-hb-ibu-mengandung/

    ReplyDelete
  18. sedappppnya..lama dah rabia tak makan chicken chop..hari tu ada lah beli dengan kawan.dia cod . sedap jugak. rm 7 sahaja..sedap sgt.rasa mcm nk repeat order lagi

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved