NAK GAMBAR CANTIK MASA KAHWIN? IKUT TIPS NI!! - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Monday, August 21, 2017

NAK GAMBAR CANTIK MASA KAHWIN? IKUT TIPS NI!!

Hai..


Macam mana nak dapatkan gambar yang cantik masa kahwin nanti? sangat-sangat mudah.. busyra harap tips utama ni sangat berguna pada korang yang nak berkahwin tak lama lagi.. 

"Senyum saja walaupun korang dah letih.. Selebihnya biar photographer saja yang buat kerja" #ayat dipetik dari facebook

betul kan? ayat di atas tu? korang senyum saja selagi mampu.. cakap je slow2 "cheeseeeeee" walaupun hati tak rela sebab dah penat.. hehe. yang penting maintainkan senyuman! confirm2 gambar cantik! gambar ummi nazeera tu sebagai hiasan ye.. jangan la pulak korang cakap, ummi nazeera boleh la cantik, tengok baju dia cukup lah! tengok pelamin dia pun dah kebom!.. jangan bandingkan dengan retis ye adik2.. biar wedding kita simple asalkan tetap memberi senyuman.. :) the power of smile!


Semoga tips utama ni bermanfaat untuk korang!

15 comments:

  1. betul, baik buat wedding simple simple je skang ni. sarat sangat tak awesome dah

    ReplyDelete
  2. Please take note ni Busyra. Kak ana dah merasa ni. Hehe

    ReplyDelete
  3. betul2, kalau tak senyum, hilang seri gambar.

    ReplyDelete
  4. yeah! betul tu the power of smile ...
    ..anyway, happy birthday busyra!
    semoga bertemu jodoh yang baik baik, amin.
    #afbdotmy

    ReplyDelete
  5. boleh la berangan nanti. nk kahwin entah bila

    ReplyDelete
  6. hehe. good tips.. sepenat mana pun, hari kahwin wajib senyum. hehe

    ReplyDelete
  7. hahaha excited dah nak tahu tips.. ingatkan byak.. tp tips yg 1 nie mmg power!

    ReplyDelete
  8. InsyaAllah dengan senyum banyak benda kita dapat..hihihi.

    ReplyDelete
  9. Hahaha masa tunang haritu pun nak cramp mulut sengih, sudahnya kebanyakan gambar failed pasal pejam mata. Adoiii.

    ReplyDelete
  10. Haha. Akak setuju sangat! Tak kisah penat camne pun, kena senyum je 😊

    ReplyDelete
  11. Betapa powernya kuasa senyuman itu.. hehehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved