RESEPI SIMPLE CHEESY CHICKEN WINGS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, September 08, 2017

RESEPI SIMPLE CHEESY CHICKEN WINGS


Hai semua.. Petang ni alhamdulillah hujan.. sejuk ja rasa duduk dalam rumah.. tak panas macam selalu.. bila time2 sejuk ni mulalah perut berkeroncong kan.. so masuk dapur jap tengok ada chicken wings dengan cheese keping.. okay cantik! haha. resepi ni simple gila. budak darjah satu pun boleh masak, tapi pastikan dipantau oleh mak ayah la. jangan masak sendiri sudah lerr.. hehe


3 bahan saja yang digunakan iaitu chicken wings (busyra beli jenama ayamas), cheese keping dan semestinya kalau nak sedap guna sos cap jagung! Caranya korang goreng ayam macam biasa pastikan ia garing sebab nanti nak letak cheese.. masa korang nak letak cheese tu guna kuali non stick ye.. then letak sos cap jagung tuu! memang meletops! korang try dulu baru tau meletops ke tak.. hehe


okay, Selamat mencuba!

11 comments:

  1. Nyum.. Nyum.. Sedap nie makan sambil nengok hindustan jap gi..

    ReplyDelete
  2. Fuh...ratah sambil tengok tv ni Busyra..sedap.

    ReplyDelete
  3. Rajinnyee busyra... Kalau dekat ni dh p serang dh ni.. hehe

    ReplyDelete
  4. sedapp la pulak tgk cheese meleleh

    ReplyDelete
  5. Sedapnyaa, dahler tengok lapau ni 😂 😭 😭 😭

    ReplyDelete
  6. akak tak pernah tengok sos cili cap jagung tu sis... nice review... leh cuba resepi n cari sos ni

    ReplyDelete
  7. alamak sedapnya ada chesse...terliur suda eca

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved