TEMPAHAN 1000 PCS LABEL STICKER UNTUK PRODUK KECANTIKAN - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Saturday, September 09, 2017

TEMPAHAN 1000 PCS LABEL STICKER UNTUK PRODUK KECANTIKAN

Hai korang! busyra nak bagi harga PROMOSI untuk 3 customer terawal yang order label sticker untuk brand sendiri.. tak kisah untuk produk serum ke, krim ke, mascara ke, losyen ke, apa-apa saja barangan kosmetik.. order 1000 pcs, round sticker (4cm), material transparent..


HARGA PROMOSI  : RM140


Sesiapa yang berminat boleh whatsapp no dalam gambar tu ye.. atau korang boleh promote pada kawan2 korang yang mana nak buat label sticker untuk brand sendiri.. last sampai hujung bulan ni, nanti harga back to normal tau..

APA YANG BEST ORDER DENGAN LITTLE HOME:

1. Free Design
2. Free Postage
3. Free Gift

KENAPA PENTINGNYA LABEL STICKER?

Semestinya penting, setiap brand mesti ada sticker tersendiri.. supaya customer lebih percaya dengan produk korang.. pening nak fikir design nak buat label sticker? tak perlu pening-pening lagi nak fikir design macam mana, sebab busyra yang akan serabutkan kepala fikirkan untuk korang. hehe. just bagitau saja nak macam mana, font apa, warna apa.. then korang komen-komen sikit.. siapppp!

6 comments:

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved