DESIGN FACEBOOK COVER PHOTO DAN LOGO PAGE SZ_WAREHOUSE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, November 23, 2017

DESIGN FACEBOOK COVER PHOTO DAN LOGO PAGE SZ_WAREHOUSE

Alhamdulillah, customer order design facebook cover photo dan logo page.. Selepas tukar beberapa kedudukan gambar dan sebagainya customer puas hati.. Selagi tak puas hati, busyra akan buat pertukaran. Busyra nak semua customer yang order rasa happy bila dah siap design yang busyra buat. InshaAllah busyra tunaikan selagi termampu. hehe. 

Design Facebook Cover Photo

Customer request cover photo nak warna soft red background dan letak beberapa gambar jualan. Disebabkan gambar tu banyak, busyra terpaksa susun macam tu supaya tak nampak crowded. Customer juga nak masukkan tulisan jawi dalam cover photo. 

Untuk logo pula, customer nak yang simple background putih dan tulisan warna merah. Page SZ_Warehouse ni adalah menjual barangan keperluan rumah, barangan kecantikan dan sebagainya. Macam-macam boleh beli dalam page ni.

Untuk yang ingin membuat tempahan boleh wasap busyra di 0146729316 :)

8 comments:

  1. Bakat busyra ..sangat2 cantik ni .nampak kemas

    ReplyDelete
  2. hi jmput la singgah join n meriahkan segmen GA kt sini

    http://www.raydahalhabsyi.com/2017/11/comeback-giveaway-by-raydah-alhabsyi.html

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved