KOLEKSI TEMPAHAN BISNES KAD MURAH - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, February 04, 2018

KOLEKSI TEMPAHAN BISNES KAD MURAH

KOLEKSI TEMPAHAN BISNES KAD MURAH | Tempahan bisnes kad murah masih dibuka seperti biasa.. Cas design tidak dikenakan sama sekali dan boleh buat perubahan berapa banyak kali pun sampailah puas hati.. Busyra nak customer puas hati order dengan busyra. InshaAllah. Jadi dalam entri kali ni busyra kongsikan beberapa tempahan bisnes kad yang busyra telah siapkan. Koleksi ni adalah untuk tatapan customer yang nak tengok hasil design busyra.

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,










bisnes kad murah, bisnes kad alor setar,  bisnes kad paling murah, printing murah,

Untuk tempahan boleh direct klik link ini https://www.wasap.my/60146729316
Busyra juga menerima tempahan banner, sticker, flyers, buku resit, logo dan facebook timeline..

11 comments:

  1. Cantik semua! Semoga terus dapat sambutan customer.

    ReplyDelete
  2. ya cantik-cantik semua design tu.. semoga terus maju di masa akan datang

    ReplyDelete
  3. Cantik-cantik semua design card busyra ni. Moga terus sukses busyra

    ReplyDelete
  4. Cantik dan simple. Suka la tengok. Macam nak order plak!

    ReplyDelete
  5. Nice designs. Keep it up Busyra! :)

    ReplyDelete
  6. Comel sgt yg first tu busyra. Suka kak ana tgk.

    ReplyDelete
  7. oo..busyra boleh design facebook timeline ke?berapa tu, busyra?

    ReplyDelete
  8. Semua cantik-cantik design busyra. thumbs up!

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved