PERMULAAN MAC DENGAN PROJEK BARU DESIGN & PRINTING - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, March 01, 2018

PERMULAAN MAC DENGAN PROJEK BARU DESIGN & PRINTING


PERMULAAN MAC DENGAN PROJEK BARU DESIGN & PRINTING | Assalamualaikum kesayangan hati beta. hehe. Alhamdulillah masih diberi nafas sehingga hari ni, dah masuk bulan Mac dah rupanya. Baru je rasa masuk tahun baru. pejam celik kan 24 jam tu kejap saja. So! bukan itu yang jadi perbincangan untuk hari ni. haha. **hacah-hacah bos pulak** tapi nak bagitau yang busyra ada plan buat something untuk design & printing. kecil-kecilan je.

Nak cakap baru bagi orang lain tu idok la. tapi baru bagi busyra! gitueww.. harapnya ia menjadi dan mendapat sambutan order macam bisnes kad. Mudah-mudahan. Bila dah siap nanti, baru busyra akan tunjuk pada semua. Entri kali ni, entri santai-santai je. sembang bab personal sikit. Korang pulak macam mana? apa plan terbaru untuk bulan Mac? Share la sikit.


Niat bekerja kerana Allah swt

6 comments:

  1. Semoga berjaya Busyra. Hihi. Nak semangat sikit. Rasa down dgn semua yang Mai buat skrg ni.

    ReplyDelete
  2. Moga terlaksana ya Busyra..amin..

    ReplyDelete
  3. Goodluck Busyra! Heheh. Tak ada apa apa perancangan pun untuk bulan ni. Hopefully everything will goes well :)

    ReplyDelete
  4. All the best Busyra, semoga semuanya dipermudahkan Allah ...

    ReplyDelete
  5. All the best Busyra. Semoga dimurahkan rezeki dan dipermudahkan buat Busyra :)

    ReplyDelete
  6. Semoga wishlist bulan mac busyra tercapai ya ..aamiin

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved