FSJshoes BRAND KASUT WANITA TERKEMUKA DI SELURUH DUNIA - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, July 29, 2018

FSJshoes BRAND KASUT WANITA TERKEMUKA DI SELURUH DUNIA

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,

FSJshoes BRAND KASUT WANITA TERKEMUKA DI SELURUH DUNIA | Funny she jill (FSJ) adalah jenama kasut dengan fesyen antarabangsa. FSJ bermaksud "Innovation" atau "Adventurous", yang melambangkan ciri-ciri kehidupan wanita moden dan berfesyen. Dilancarkan pada tahun 1998, FSJ menyediakan pelbagai jenis barangan kepada pelanggan di peringkat antarabangsa.

Sukanya busyra bila masuk website FSJshoes ni.. Best tengok pelbagai jenis kasut yang ada. Semuanya cantik! Siapa yang belum pernah terjah better terjah sekarang.

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,

Dalam banyak-banyak jenis kasut, busyra berkenan kasut jenis Block Heels. cantiknya lah! Ada warna nudeee!! My favorite color. Kasut jenis ini senang untuk digayakan dimana-mana event. Tak kisahlah ke pejabat, ke shopping atau ke parti dengan kawan-kawan.

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Block Heels

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Block Heels

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Block Heels

Inilah kasut yang menjadi pilihan busyra, Nude Block Heels.. meletops kau! haha. warna Khaki. Soft gitu. Sekali pandang terus jatuh cinta dengan FSJshoes! Harga untuk kasut ni boleh tahan 59.99 USD. Tapi bagi penggemar kasut pasti tak kisah dengan harga ni sebab setanding dengan kualiti dan rupanya.

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Khaki Vintage Heels Suede Block Heels 
shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Khaki Vintage Heels Suede Block Heels

Selain dari warna nude, busyra suka warna hitam. Terpegun tengok Black Block Heels superb cantik macam ni. Sesuai untuk pakai time raya, ke kelas ataupun buat aktiviti santai. Mudah untuk bergerak sebab tumit dia rata dan tak terlalu tinggi.

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Black Block Heel Sandals

shoes brand, women shoes, kasut wanita, fsjshoes, worldwide, jenama kasut wanita,
Black Block Heel Sandals

Kenapa perlu shopping di FSJshoes? Ada 2 sebab utama yang busyra suka iaitu FREE SHIPPING dan MONEY BACK GUARANTEE.. Tak perlu risau lagi untuk shopping disini.. So apa tunggu lagi. Jom tengok-tengok dulu. mana tau tersuka tanpa sengaja. Eh lupa nak cakap, satu benda yang busyra tertarik dengan FSJshoes adalah kita boleh custom kasut sendiri. Fuh.. best sangat. Nak tau lebih lanjut, korang kena terjah sendiri.

Info Lanjut:

Website: https://www.fsjshoes.com/
Facebook: https://www.facebook.com/FSJshoes/

5 comments:

  1. cantiknya design kasut dia, suka style vintage macamni :D

    ReplyDelete
  2. Black Block Heel Sandal tu Kak PC berkenan...hehe..

    ReplyDelete
  3. Cantiknyaa koleksi kasut dia orang.

    ReplyDelete
  4. Cantiknyaaa. Selesa pakai ni sebb tumit dia x tajam.hee

    ReplyDelete
  5. Cantik-cantik design kasut dekat Fsjshoes ni. Nampak selesa juga.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved