Jom ke SEEngapore dengan Traveloka Promo Code - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Sunday, September 02, 2018

Jom ke SEEngapore dengan Traveloka Promo Code

SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,

Jom ke SEEngapore dengan Traveloka Promo Code | Memang tak asing lagi nama Traveloka dalam cerita percutian.. Sebuah website yang sudah terkenal dan sangat mudah berurusan tak kira lah dari segi pembelian tiket penerbangan mahupun tempahan bilik hotel. Korang jangan telepas pandang tau sebab pihak mereka selalu buat promosi, kena cepat-cepat grab.. dannnn... jeng jeng jeng sekarang ni pun ada promosi "Jom ke SEEngapore dengan Traveloka Promo Code".. Nak tahu apa dan bagaimana nak buat? teruskan membaca..

SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,
Universal Studio - Photo Credit Google

Untuk pengetahuan semua, Traveloka mengadakan satu kempen “SEEngapore - For a roaring good time!" Jom ke SINGAPORE ke kota yang penuh keseronokan! Jadikan hari korang ke Singapore adalah kenangan terindah pada masa akan datang. Jangan disangka tempat yang kecil tapi tak menyeronokkan tau. Nikmati segala masa yang ada ketika korang disana bersama yang tersayang..

Traveloka adalah pakar dalam perjalanan/percutian. Korang ingin berjalan mahupun bercuti ke Singapore? Tempahlah dengan Traveloka.. Busyra sendiri belum sampai ke sana. Rasa teringin pula nak ke Singapore. hehe. Macam-macam tempat menarik yang ada disana, antaranya Singapore Zoo, Gardens by The Bay, Universal Studio, S.E.A Aquarium dan banyak lagi..

SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,
Kota Singapore - Photo Credit Google

Banyak sangat kelebihan Traveloka sampaikan tak tertulis. hehe. Okay busyra cerita lagi ye, selain dari itu Traveloka adalah “one-stop travel app” yang menawarkan kemudahan perjalanan/percutian ke Singapore. Diskaun hebat dari Traveloka dengan RM50 flat rate discount untuk penerbangan pergi dan balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapore dengan menggunakan Traveloka samada melalui laman web atau aplikasi dengan menggunakan kupon GOSG. Korang yang ingin menempah perlulah menggunakan kod kupon MYHARAPAN ini di halaman pembayaran, dan pihak mereka akan sumbangkan RM1 bagi pihak korang ke Tabung Harapan Malaysia.


SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,

Tawaran potongan tempahan hotel sehingga 20% di Singapore.
Korang tak perlu masukkan kupon semasa buat pembayaran sebab ia automatik dah ada less. See! banyak sangat promo yang Traveloka buat. Sebab tu busyra cakap kalau korang lepaskan peluang ni korang rugi. hehe. Okay gais! yang betul-betul nak menempah sekarang ataupun berminat sangat nak menempah, jom baca terma dan syarat dibawah ye.

Terma dan Syarat

1. Promosi diskaun RM50 untuk penerbangan pergi-balik dari mana-mana lapangan terbang di Malaysia ke Singapura dalam satu ID Tempahan.
2. Sah untuk semua syarikat penerbangan dan tempoh perjalanan.
3. Sah untuk tempahan yang dilakukan menerusi Traveloka App dan laman web Traveloka.
4. Kupon penerbangan hanya sah untuk satu kali penggunaan dalam tempoh promosi.
5. Promosi ini tidak sah digunakan dengan promosi/diskaun lain atau digabungkan dengan diskaun lain.
6. Promosi ini hanya sah untuk transaksi yang dilakukan dalam MYR.
7. Kupon ini tidak boleh ditukar ganti dengan wang tunai atau dibayar balik dengan wang tunai.
8. Traveloka berhak pada bila-bila masa untuk menyenaraihitamkan pelanggan yang dikenalpasti melanggar terma dan syarat promosi atau menyalahgunakan kupon, daripada menggunakan kupon Traveloka pada masa akan datang.
9. Kupon yang disalahguna ditakrif sebagai sebarang acara yang Traveloka percaya penggunaan kod kupon adalah disebabkan kesilapan, penipuan atau dilakukan untuk tujuan keuntungan komersial.
10. Pengeposan kod kupon Traveloka di laman web pihak ketiga yang bukan untuk penerima yang dimaksudkan adalah dilarang dan dianggap melanggar terma dan syarat Traveloka. Traveloka berhak untuk menghentikan promosi yang dikenal pasti telah melanggar terma dan syarat Traveloka.
11. Traveloka tidak akan bertanggungjawab untuk menawarkan penggantian bagi diskaun atau kod kupon yang terbatal, atau kod kupon yang digunakan dengan cara yang tidak wajar sama ada kerana penipuan atau isu teknikal.
12. Dengan menyertai kempen promosi ini, pengguna bersetuju untuk menanggung kerugian sepenuhnya dan membebaskan Traveloka dan sekutunya dari semua liabiliti, kerugian, ganti rugi, tuntutan (termasuk tuntutan pihak ketiga) dan tindakan yang berpunca dari penerimaan, pemilikan, penggunaan atau penyalahgunaan kupon atau penyertaan promosi promosi termasuk, tanpa batasan, kecederaan, kematian, dan kerosakan harta benda.
13. Traveloka berhak untuk mengubah terma dan syarat atau membatalkan sebarang promosi pada bila-bila masa tanpa notis awal.
SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,
S.E.A Aquarium - Photo Credit Google

Cara Membuat Tempahan

1. Pilih penerbangan dan gunakan kupon kod “GOSG” sewaktu pembayaran
2. Pilih hotel yang mempunyai diskaun 20% dari harga asal daripada senarai hotel yang terlibat
3. Tempoh tempahan: 1 September hingga 30 September (Subject to change)
4. Tempoh Perjalanan: Anytime

SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,


Lebih mudah kalau membuat tempahan dengan Traveloka App. Traveloka hanya ingin memudahkan urusan pembelian korang saja. Tak perlu nak buka laptop/ komputer semua tu. Hanya perlu download aplikasi Traveloka di smartphone korang.. Mudah kan? Semua kenyataan dibawah tergantung pada terma dan syarat pada tempoh masa yang ditetapkan oleh pihak Traveloka. Maksudnya kalau ada promosi, lain lah perubahan diskaun yang diberi.

Jom Download Traveloka App sekarang!

SEEngapore, Traveloka Promo Code, Jom ke SEEngapore, Singapore, Universal Studio, Traveloka App, tiket penerbangan Traveloka,

Jadi tunggu apa lagi gais! Jom tempah sekarang dan semoga korang dapat bercuti dengan indah di SEEngapore. Kota Singa!


11 comments:

  1. senangnya sekarang ni,, semua hujung jari je =D

    anyway jemput singgah baca blog ekin,, hehe.. https://asyiqinroslee.blogspot.com/2018/09/berakhirlah-penantian-result-kolej.html

    ReplyDelete
  2. Syok tu travel period anytime! 😍
    Rasa nak repeat ke Singapore

    ReplyDelete
  3. Singapore bak kota keriangan, kecil2 cili api..wajib dilawati..hehe

    ReplyDelete
  4. gerammmmm la tengokkkkk singapore ni

    ReplyDelete
  5. Wahhh Traveloka ada promo eh. Okay jap lagi nak check it out. Teringin jugak nak jalan jalan Kota Singa ni hah.

    ReplyDelete
  6. last p spore 2012...booking dgn traveloka best ni sbb ada coupon bole dpt diskaun..mmg dh byk kali booking thru traveloka

    ReplyDelete
  7. time nie nak grab sebab ada promo code.. kalau tak grab mcm rugi pulak..

    ReplyDelete
  8. dah lama nak pergi tapi belum rezeki sampai sana lagi

    ReplyDelete
  9. Belum SEE singapore lagi. tapi menarik lah offer dari Traveloka ni.

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved