SIXTEEN BRAND BRICKIT SHADOW HIT10 (CHOCO) - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Friday, January 18, 2019

SIXTEEN BRAND BRICKIT SHADOW HIT10 (CHOCO)

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,

SIXTEEN BRAND BRICKIT SHADOW HIT10 (CHOCO) | Minggu lepas busyra ada terima gift dari Althea.. Ya Allah, I'm super happy sebab suka gila dengan packaging dia. haha. and of course tak sabar nak cuba! Thanks to Althea Angels bagi busyra try Sixteen Brand Brickit Shadow Hit10 Choco. Tak tahan betul tengok eyeshadow ni rasa nak makan je. haha..

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,

See! busyra zoom in sikit.. comel sangat idea packaging macam ni! Tulisannya memang nampak jelas dan seolah-olah timbul walaupun sebenarnya tak. Siapa sangka bentuk coklat boleh buat eyeshadow palette kan.. Arghhh. Tetiba lapar chocolate bar. hehe.. 

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,
Source: Google image

Dalam nya ada 10 jenis warna yang sesuai dengan semua jenis tona kulit muka.. Dari yang paling cerah ke yang paling gelap.. Suka warna nude dia! Bila apply, nampak cantik je dimata.. Tak terlalu terang.. pigmented and creamy! Busyra bukan jenis yang suka pakai eyeshadow bila keluar rumah. Bila tiba mood rajin tu boleh la nak lama-lama depan cermin. haha.. tapi bila dah try yang Sixteen Brand ni rasa best pula, semangat nak guna..

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,

Korang boleh tengok pada gambar diatas, nampak blink-blink coklat tu.. Busyra pilih (kod warna hazelnut syrup) dari kiri.. Eyeshadow jenis warna nude macam ni sesuai sangat digunakan bila ke office. Nanti mesti ada makcing bawang di office mengata di belakang.. tapi versi memuji punya! Cantiknya eyeshadow dia tu kan.. haha.

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,
Sixteen Brand Brickit Shadow Hit10 "Choco"

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,

Mudah guna benda ni.. Busyra pun tak tau nak panggil apa. haha. nak cakap berus bukan.. Tapi busyra lebih selesa guna tangan. hehe. kampung sangat uolsss! Eyeshadow ni mudah sangat nak dibawa kemana-mana dengan saiznya yang kecil, muat-muat beg tangan je..

eyeshadow, sixteen brand, brickit shadow hit 10 choco, pigmented, creamy,

Harga dia busyra survey dalam RM90 keatas.. Agak mahal tapi berbaloi! boleh pakai lama..

9 comments:

  1. sha impress gk dgn pckaging dia. comel nau

    ReplyDelete
  2. best kan heheheh belum sempat nak try lagi ni :D

    ReplyDelete
  3. Cantiknya colors dia mmg semuanya nampak natural. Bekas dia pula sgt yummy

    ReplyDelete
  4. Suka giler dengan hit10 choco ni. super lawa warna dia!

    ReplyDelete
  5. memula tengok gambar ingatkan coklat.. hahaha.. kreatif..

    ReplyDelete
  6. dah cuba jugak..mmg suka..kaler dia jenis nude2 gitu, mmg sesuai sangat ngan jiwa k.fiezz..

    ReplyDelete
  7. suka kaler2 dia...kena ngan taste k.fiezz...

    ReplyDelete
  8. Kak ana tak sempat try lagi sebab masih belajar bab cara nak conteng eyeshadow ni.hehe

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved