Jumpa Irine Nadia Marcello blogger cantik di IKEA

Assalamualaikum.. hai.

alhamdulillah dah selesai final exam. n now kat rumah dah pun. gila tak rindu kat rumah. dalam satu semester baru dua kali dapat balik. sekarang ni nak rehat sepuas2 nya . lama sangat rasanya blog ni tak ber update. memang tak sempat. n memang malas nak menaip masa exam.

hangout dengan kawanss sekelas. memang heaven bila tengah stress study and cuba untuk keluar hilangkan stress yang berkumpul kat otak. kemana kita? ke ikea. n one more thing, aku jumpa irine nadia marcello blogger cantik tu dengan suami n anaknya. comel! tapi nampak dari jauh ja la. hehe.


bergambar dulu satu dua keping. :d


pkena meatball ikea n ayam madu. tapi sadisnya tak habes. semua tak habes. masing2 rasa muak.




apapun hepy seketika dapat keluar sejak terperuk ja dalam bilik. haha. sedih betol life kat sini. eh eh bukan life kat sini kot rasanya sebab aku tengok budak2 kos lain selamber badak ja keluar tiap hari. tak busy ka dorang tu hah. dalam otak aku n the geng asyik studio n studio. life studio memang macam ni. -_-

okay. tu saja bebelan aku untuk hari ni. tq for reading. :)


1 comment:

  1. Hi sis...akak singgah bw sini...enjoy ur day ya..;)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-