Time belajar ni la kita nak berjalan ke tempat orang..

Hai..

tiga tahun aku study town planning masa diploma dulu. macam macam aku dapat belajar. yang bestnya pasal town planning ni satu ja, selalu sangat pergi jalan2. maksud aku setiap semester mesti ada trips. tapi lepas balik dari trips, mulalah kena bekerja kuat, buat assignment. huhu. time diploma ni mestila dalam Malaysia saja kan. jelajah dulu tempat2 yang ada kat Malaysia ni, InshaAllah nanti akan ke luar negara pulak. hehe. berangan! banyak gambar yang aku simpan jadikan kenangan walaupun hanya gambar alam semula jadi. sangat bermakna. 


Site Visit to PENANG



bangunan di penang. 



Site Visit to GENTING HIGHLANDS


waa. view dari cable car. gerun. seram. tinggi sangat.



view yang cantik, dengan lighting lampu kat pokok2 tu.


nampak tak baju kotak2 hitam tu.. cepat cari.... hehe. tu salah satu dari kawan aku, semua orang tengah sibuk buat kerja.


Site Visit to KUANTAN, PAHANG


resort di Kuantan. dekat dengan pantai.


seronok! angin sepoi2 bahasa. hehe


kat sini la dapat tenangkan, rest kan otak sekejap.


rumah2 pedalaman

ni saja yang dapat aku kongsi dengan readers. sebenarnya banyak lagi gambar2 menarik sepanjang aku ke site visit. ke tempat sendiri pun pernah, ke Kedah. tapi dah tak ingat gambar tu aku letak kat mana. huhu. aku suka sepahkan gambar2 tak letak dalam folder betul2. | setiap tempat pasti ada kenangan. |

btw, tq for reading. :)


2 comments:

  1. bestnya berjalan..
    ada target nk melancong tu, bagus2 hihi
    jemput singgah blog sy =)

    ReplyDelete
  2. betul sangat tajuk tu.Selagi kit tak ada komitment dengan orang lain,itulah peluang yang harus direbut semampu mungkin.

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-