TEMPLATE BLOG BERBAJU BARU

Assalamualaikum. selamat pagi.


nampaknya blog aku ni tukar baju baru untuk raya kai ni. hehe. alhamdulillah akhirnya siap, hasil kerja blog azhafizah. senang bekerja dengan akak fiza. cepat saja service dia. header totap yang lama. haha. aku sayang header aku. kau hado? :D bagi sesiapa yang berminat nak tempah, nak tukar baju baru jugak. bolehlah pergi ke blog azhafizah. banyak dah yang akak fiza edit mengedit blog orang ni. hasilnya semua tiptop.

so, apa pendapat korang dengan blog aku ni? -,-


4 comments:

  1. singgah sini...
    btl..pernah guna khidmat kak fiza..
    memang x susah kerja dengan dia..
    service die pun tip top =)

    ReplyDelete
  2. Yup..just nice. memang sentuhan Fiza terbaik.

    #Selamat Hari Raya Maaf Zahir Batin dari Pcl sekeluarga... Blog pon nak raya jugak hihi..

    ReplyDelete
  3. Fiza mmg buat mmg terbaik...Wahh makin berseri la blog ni

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-