Apa yang korang buat bila stress??

Hai semua

tajuk pun dah boring kan? hehe. so kay la, korang kena jawab jugak soalan aku tu. petang semalam aku memang stress sikit.. herm. stress pasal cari kerja, stress pasal ada satu masalah lain ni yang tak dapat aku nak share dengan korang. arghhh.. tapi bila dapat tengok tasik ni. rasa tenang sikit. rasa macam hilang sikit.. sebab ciptaanNya tu semua indah2 belaka. 


panorama yang dapat di ambil. view yang sangat cantik. 


dapat pergi tasik ja la. sebab kalau pantai memang jauh dari rumah aku. dan sedia maklum la kan, kedah ni mana la ada sangat pantai. haha


korang bayangkan angin sepoi2 bahasa. memang rasa tenang nyaaa lah..


tasik ni juga ramai orang memancing. 


korang nampak tak macam rumah banyak2 dekat situ? itu bukan rumah. itu adalah resort. dulu masa kem sekolah. sempat juga la aku merasa tidur disitu. hehe


Pendang Lake Resort ni masih di baik pulih. supaya pengunjung yang datang lagi rasa best. sebab sebelum ni tempat ni macam forever alone. haha. tapi sekarang aku tengok tempat ni dah semakin cantik!


dan akhir sekali, perempuan tak kan jauh dengan selfie.. heee


ini lah cara aku untuk hilangkan sedikit stress. nasib baik ada peneman. hehe. keluar dalam setengah jam ambil angin. lepas tu balik lah. resort ni dengan rumah aku pun 10 minit ja! haha. kay bai! eh eh... kejap. so berbalik pada soalan aku tadi, apa pulak yang korang buat kalau stress? aktiviti outdoor?


5 comments:

  1. tengok running man kak! layan movie horror ke. hahahaa

    ReplyDelete
  2. wahh petang2 kalau amik angin santai2 ngn anak2 best gak..kalau laa dekat ngn akak kan sonok.

    ReplyDelete
  3. kalau stress mai drive tanpa arah tuju, sambil makan. hahah.

    ReplyDelete
  4. Syok gak jenjalan kat tasik waktu petang2 atau pagi2.. Tapi kalau akak, akak suka tidur bila stress.. Hehehe tak pun layan drama korea or membaca..

    ReplyDelete
  5. sy kalau stress lebih suka ke pantai atau ke pulau :)

    ReplyDelete

Penafian

Ini adalah blog peribadi. Sebarang pendapat yang ada di laman ini adalah dari tuan blog sendiri. Ia tidak melibatkan mana-mana pihak kecuali jika saya meletakkan nama pemilik asalnya. Sebarang print screen terhadap blog ini adalah dilarang kecuali atas keizinan tuan blog sendiri. Pendapat tuan blog tidak semestinya kekal. Terima Kasih..

-Busyra Takiyudin-