DIM SUM DAN GREEN TEA DI CHILLEX97 CAFE - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, August 10, 2017

DIM SUM DAN GREEN TEA DI CHILLEX97 CAFE

Hai..

Semalam kali kedua makan di Chillex 97 Cafe.. kenapa kali kedua? jawapannya sebab sedap dan harga yang berpatutan! kenapa baru kali kedua? sebab busyra pun baru tau pasal cafe ni.. so nanti akan jadi kali ketiga dan ke empat dan seterusnya.. hehe. bagi yang belum baca entri busyra yang sebelum ni pasal Chillex 97 cafe ni boleh baca di SINI ye.. dalam entri kali ni busyra nak share dengan korang menu yang busyra order iaitu dim sum dan green tea.. 


Green tea ni memang the best. harganya busyra terlupa pulak. tapi rasanya dalam RM5 macam tu.. rasa manis semua cukup. maksud busyra tak manis sangat dan tak tawar sangat.. sesedap rasa! Green tea memang salah satu air favorite busyra.. kalau dapat yang umphhh tu satu bekas besauuu pun habis! haha


Dimsum in the houseee! sedap wehhh! serius.. busyra rasa macam nak order 2 bekas masa tu.. tapi busyra dah order maggi kimchi, so tak nak la membazir nanti kan.. sos dia tuuuu.. sedap! harga sebekas ni dalam RM6.. tapi bagi busyra puas hati la makan even mahal.


acah-acah nak asah skill flatlay!.. padahal tak menjadi pun. percubaan ambil gambar flatlay yang tak berapa nak flatlay sangat.. eh.. tapi at least i cuba uolss.. haha..


dan sebenarnya nak cakap yang cafe ni sememangnya cantik untuk ambil gambar.. elemen kayu! so, bagi sesiapa yang datang ke Kedah rasanya boleh jadikan Chillex Cafe ni dalam list tempat makan korang.. 

34 comments:

  1. Ai selalu teringin makan dim sum. Acah-acah hipsturr makan gini.. Tapi tekak tak terima rasa dia.. hurmm

    ReplyDelete
    Replies
    1. la yeke.. takpe2. mmg ada org tak boleh trima makanan mcm ni.. aisya mcm kwn sy. x boleh makan mcm ni..

      Delete
  2. Ok lah harga dim sum tu dear. Kak ana pun fav makan dim sum. Aduh mcm nak kena cari pula sbb dah lama tak x
    Makan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan kak.. sep sikit! hehe. cepat2 gi cari..

      Delete
  3. arghh...dim sum tu haishhhh,,,,,lapooooo

    ReplyDelete
  4. alaaaa nak dim sum tu.. huhu

    ReplyDelete
  5. haaa, nampak sedap. lg lg tghari cam ni. hahahaha

    ReplyDelete
  6. nampk sedap...lokman suka dim sum

    ReplyDelete
  7. dan kakak tertelan air liur pada jam 3.19 pagi.. huu! sedapnye lahai !!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe.. maap kak.. nk cri kedai jam 3.19 pg x da la, hehe

      Delete
  8. Hi, AMERZING lari ke blog sini jap.. stress dengan GA hahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. haa stress2 ni kena tngok makanan!

      Delete
  9. Xpnh rase dim sum. Sedap ea Busyra?

    ReplyDelete
  10. assalamualaikum busyra....bestnya makan-makan n snap gambar...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam mama..dh jadi hobi makan snap pic masuk blog.. hehe

      Delete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved