HIJAB SHAMPOO SESUAI UNTUK GOLONGAN WANITA | NATURAL ELIXIRS - BUSYRA TAKIYUDIN

Latest

Thursday, August 17, 2017

HIJAB SHAMPOO SESUAI UNTUK GOLONGAN WANITA | NATURAL ELIXIRS

Hai..

Entri kali ni busyra nak kenalkan dekat korang satu produk syampu yang memang sesuai untuk orang perempuan.. Hijab syampu ni diperkayakan dengan ramuan yang sangat bagus.. nanti busyra story di bawah dengan lebih detail lagi ye.. untuk yang belum tau, syampu ni ada dua jenis iaitu Organik semulajadi dan Anti-Rambut.. so korang boleh pilih yang mana sesuai.. kalau rambut korang yang selalu gugur bila mandi or sikat tu, boleh la pilih yang Syampu Anti-Rambut.. memang sesuai untuk semua jenis rambut dan ia dapat lindungan rambut kita dari gugur, kelemumur dan kawalan minyak..



Macam busyra cakap tadi, formula Syampu Hijab ni mengandungi bahan-bahan yang kaya dengan organik dan berkhasiat dari Nettle Oil, Chamomile Extract dan Oil Tea Tree untuk menguatkan, melindungi dan mencegah kerosakan rambut serta keguguran rambut.. sebenarnya kan, rambut kita ni sangat memerlukan pendedahan yang mencukupi agar ia sihat dan kuat. So, bila rambut sentiasa tertutup, kulit kepala tak dapat bernafas.. Pori juga menjadi tersumbat dan itu akan membawa kepada kulit kepala yang tidak sihat, kelemumur dan tak bermaya.

busyra suka dengan packaging dia! putih dan biru! then ada gambar perempuan berhijab di depan botol syampu.. Lupa pulak nak cakap yang syampu di macam gel ye, maksud busyra warnanya jernih! ada 30ml dalam botol ni.. Apa yang best tentang syampu ni adalah:

1. Membersihkan dan melembapkan rambut dan kulit kepala.

2. Menyegarkan kulit kepala

3. Mengurangkan minyak yang berlebihan.

4. Antioksidan yang melindungi rambut dari kerosakan dan penuaan pramatang.

5. Meningkatkan dan memulihkan akar rambut dan menjadikan rambut berkilat dan sihat.

6. Mengurangkan rambut gugur dan menghilangkan kelemumur.

If korang berminat boleh tengok detail di bawah ye..



Pinterest: Natural Elixirs Sdn Bhd

Instagram: Natural Elixirs Sdn Bhd / naturalelixirssdn

Google +: Natural Elixirs Sdn Bhd

Youtube: Natural Elixirs Sdn Bhd

#hijabshampoo #naturalelixirs #naturallyorganic #antihairloss #nodandruff #shampootudung 

5 comments:

  1. Bestnye syampoo ni. Sesuai untk masalah wanita berhijab yg ada masalah rambut gugur. Nak try lah nanti.

    ReplyDelete
  2. Macam menarik je. Perempuan dan rambut gugur ni paham paham jelah kan huhuu

    ReplyDelete
  3. Boleh beli kat Lazada : http://keunggulan-wanita.blogspot.my/2017/08/syampu-hijab-dari-natural-elixirs-dapat.html?m=1

    ReplyDelete
  4. wowww best ni.. nanti nak cuba la

    ReplyDelete

Copyright © 2012 Busyra Takiyudin All Right Reserved